Vans lanceert collectie met Peanuts

Vans x Peanuts

Vans heeft een nostalgische collectie gelanceerd met de bekende figuurtjes uit de stripserie Peanuts. De personages van de Amerikaanse striptekenaar Charles M. Schulz komen terug op schoenen, kleding en accessoires.

Snoopy, Woodstock, Charlie Brown, Lucy van Pelt, Sally Brown, Linus van Pelt, Franklin en Peppermint Patty, wie kent ze niet? Het zijn de bekendste personages uit Peanuts. Vooral Snoopy en Woodstock sierden in het verleden vaak truien, dekbedden en schoolspullen. En nu zijn ze terug! Vans heeft een collectie uitgebracht die je doet denken aan vroeger en waar je erg hebberig van wordt.

Exclusieve print

Vans heeft de bekende schoenmodellen Sk8-Hi, Authentic, Old Skool en Slip-On voorzien van leden van de Peanuts-crew. Zo heb je bijvoorbeeld een exclusieve print van een skatende Snoopy. Verder komen ondermeer Joe Cool en de beroemde trui van Charlie Brown voorbij. Ook is er voor de kleinste Peanuts-fans speciaal een schoenencollectie ontworpen.

De collectie Vans x Peanuts bestaat ook uit dames- en herenkleding. Sweaters, jurken, T-shirts en een jas zijn voorzien van de leukste prints. En de accessoirelijn bestaat uit petjes, rugzakken, wollen mutsen, slippers, portemonnees, sokken, boxershorts en zonnebrillen. Zo kun je volledig in Peanuts-stijl de straat opgaan.

Vans x Peanuts is verkrijgbaar vanaf 2 juni 2017.

Vans x Peanuts

Vans x Peanuts

Vans x Peanuts

Vans x Peanuts

Vans x Peanuts

Vans x Peanuts