Vrolijke collectie van Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat

Vans heeft een ontzettend leuke collectie uitgebracht: Vans x Sesamstraat. Uit de serie vrolijke items is voor iedereen wel iets passends te vinden. Of je nu monster, vogel, mopperkont of mens bent, de collectie is gemaakt voor de hele straat!

Vans is erg trots op de samenwerking met een van de meest invloedrijke televisieprogramma’s ooit. Immers, wie kent Sesamstraat nu niet? De Vans x Sesamstraat collectie is ontstaan met de missies van beide merken in gedachten. Dit betekent dat creativiteit en de slogan ‘We All Belong’ voorop staan.

Vrolijk en jeugdig

De bekende Sesamstraatfiguren hebben in deze collectie een mooie Off the Wall-twist gekregen. Ze laten ons denken aan de vreugde die we de wereld kunnen brengen. Bovendien zullen de figuurtjes bij veel fans nostalgische gevoelens oproepen. De samenwerking met Vans brengt een ode aan de iconische straat waar kinderen slimmer, sterker en vriendelijker zijn.

Van top tot teen

De kleurrijke collectie is gemaakt voor fans van uit het verleden, het heden en de toekomst. Het is bedoeld voor het hele gezin en kent een zogeheten head-to-toe aanbod. Er zijn drie categorieën: Vans Classics voor volwassenen en kinderen, speciale items ontworpen in samenwerking met Lizzie Armanto (een van de grootste vrouwelijke namen in de skateboardgeschiedenis) en Vans custom prints (personaliseer je schoenen via het exclusieve platform).

De Vans x Sesamstraat collectie is verkrijgbaar via vans.nl en in geselecteerde Vans winkels.

Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat

Vans x Sesamstraat