Arc is de nieuwe, luxe soundbar van Sonos

Sonos Arc Soundbar

Geef je home cinema een upgrade met de nieuwe Sonos Arc. Deze soundbar geeft een prachtig geluid tijdens het kijken van en film of serie, maar kan nog veel meer dan dat.

De Arc is ook heel geschikt voor het afspelen en streamen van muziek en podcasts. Dankzij S2, het nieuwe sound experience-platform van Sonos, klinkt deze nieuwe soundbar nog beter dan zijn voorgangers. Dat kan in stereo, Dolby 5.1 en nu ook zelfs in Dolby Atmos. Het geluid van films is nu dus thuis in bioscoopkwaliteit te beleven.

Bijzonder aan de Sonos Arc is het brede geluidsveld met een indrukwekkende bas. Binnenin zitten maar liefst 11 drivers, waarvan er 2 omhoog gericht staan. Dit zorgt voor veel detail en een 3D-geluid. Via de app van Sonos kun je het geluid helemaal naar jouw smaak instellen. Bekend zijn onder andere de functie die spraak versterkt of de nachtstand waarbij alles net even wat rustiger klinkt.

Nieuw uiterlijk

Ook nieuw aan de Sonos Arc is het uiterlijk. De Arc heeft sierlijke vormen en is verkrijgbaar in mat zwart en mat wit. Hierdoor past hij perfect in ieder interieur. Je kunt de soundbar zowel voor de televisie op de kast neerleggen of aan de muur hangen met een speciale beugel. De aansluiting op je televisie gaat via HDMI eARC of ARC.

Vanaf 10 juni is de Sonos Arc te koop voor een prijs van €899,-. De Playbar en Playbase verdwijnen dan uit het assortiment van Sonos. Naast een vernieuwde soundbar komt Sonos ook met nieuwe versies van de Sub en de Play:5. Deze gaan Sonos Sub en Sonos Five heten en zullen perfect samenwerken met de Arc. Speciaal hiervoor komt er op 8 juni een nieuwe versie van de Sonos-app. Ook voor andere manieren van muziek luisteren is de Sonos Five geschikt. Via een lijningang kun je er ook een platenspeler op aansluiten.

Sonos Arc Soundbar

Sonos Arc Soundbar