Sonos brengt samen met Blue Note een gekleurde versie van de PLAY:1 uit

Sonos brengt samen met Blue Note een gekleurde versie van de Play 1 uit

Normaal gesproken zijn de luidsprekers van Sonos alleen in het zwart en wit verkrijgbaar. Dat is ook meer dan genoeg want daarmee passen ze prima in elk interieur, maar nu is er toch een gekleurde versie te koop.

De reden voor deze limited edition van de Sonos PLAY:1 is het 75-jarig bestaan van jazzlabel Blue Note. De kleur waar voor is gekozen laat zicht raden, maar de uitvoering is mooier dan verwacht. De speaker is namelijk aan de bovenkant donkerblauw gaat geleidelijk over in een lichter blauw aan de onderkant. Dit is een verwijzing naar de jazz van Blue Note met zijn diepe bassen en hoge heldere tonen van bijvoorbeeld de blazers.

Muziekstations

Bij de speaker horen ook nog 3 speciale muziekstations die zorgvuldig door Blue Note zijn samengesteld: Artist selects, Born in blue en Blue Note 101 waarbij de eerste uit het rijtje exclusief is voor mensen die deze Blue Note PLAY:1 hebben gekocht. Aan dit station werken onder andere artiesten als José James, Robert Glasper en Terence Blanchard mee.

De Sonos Blue Note PLAY:1 is exclusief verkrijgbaar via de website van Sonos voor een verkoopprijs van €250. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt tot 4100 stuks.

Sonos brengt samen met Blue Note een gekleurde versie van de Play 1 uit

Sonos brengt samen met Blue Note een gekleurde versie van de Play 1 uit