Bekijk de vrolijke Blow Up-collectie van Home Studyo

Home Studyo - Blow Up
Foto’s © Home Studyo

Kan je interieur wel wat speelsheid gebruiken? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan kunnen we de collectie Blow Up van het Belgische Home Studyo aanraden. De collectie bestaat uit een kan, vaas, bloempot en spiegel in verschillende fraaie kleuren.

Voor het ontwerp van de collectie is er duidelijk inspiratie gezocht bij zomerse attributen als een opblaasbare strandbal of een luchtbed. Aan het begin van het dagje strand of zwembad blaas je deze lekker strak op, maar later op de dag merk je dat er toch wat lucht is verdwenen en de bal of het luchtbed wat slapjes aanvoelt. Dat moment is gebruikt bij de ontwerpen van Blow Up.

Handgemaakt

Het grote verschil is echter dat alle items uit de collectie van keramiek zijn. Elk item is zelfs met de hand gemaakt in Portugal. Op de Instagram van Home Studyo kun je daar mooie beelden van bekijken. Door de suggestie van het gebruik van lucht komt de fragiliteit van de voorwerpen nog sterker naar voren. Zeker bij de kan en de vaas. Bij de spiegel en bloempot zien wij vooral een cartooneske uitstraling. Hoe dan ook, Blow Up van Home Studyo zorgt voor een vrolijke noot in ieder interieur.

De collectie is online te koop via de website van Home Studyo. Achter Home Studyo gaat een team schuil met daarin onder andere Mathieu Van Damme (Case Studyo) en Esther Noben (Toykyo). Met hun ontwerpen willen ze het gat vullen tussen high-end exclusieve verzamelvoorwerpen en onpersoonlijke massaproductie.

Home Studyo - Blow Up

Home Studyo - Blow Up

Home Studyo - Blow Up

Home Studyo - Blow Up

Home Studyo - Blow Up

Home Studyo - Blow Up

Home Studyo - Blow Up