Reinig je jeans met Denim.lab Care

wasmiddel voor denim

Moet je je spijkerbroek nu wassen of niet? Daar zijn de meningen vaak over verdeeld. Duidelijk is in elk geval wel dat je jeans niet wekelijks in de was hoeft. Ook in het kader van het milieu. Denim.lab komt daarom met een speciale verzorgingslijn voor spijkerstof: Denim.lab Care.

De producten die Denim.lab lanceert, bestaan uit een Denim Refresh en een Denim Wash. De Refresh is bedoeld voor echte denimheads die hun jeans zo min mogelijk of zelfs helemaal niet wassen. Alleen dan neemt ie namelijk de perfecte pasvorm aan en gaat ie er mooier uitzien. Speciaal voor het verwijderen van geurtjes na een feest of barbecue ontwikkelde Denim.lab een foam voor ongewassen jeans. De foam bestaat enkel uit organische ingrediënten, waaronder probiotica. Deze goede bacteriën eten als het ware het vuil op. En schoon is je spijkerbroek, terwijl de kleur, vorm en finish behouden blijven.

Opfrissen of wassen

Wanneer het dan toch echt tijd wordt om je jeans te wassen, dan kan de Denim Wash worden gebruikt. Dit product is speciaal ontwikkeld om zowel zorgzaam met de spijkerstof als met het milieu om te gaan. Net als bij de Refresh bestaat dit product ook uit een organische foam en is het 100% afbreekbaar. De formule is ontwikkeld om de denim zo min mogelijk aan te tasten. Het verstevigt de katoenvezels en brengt je jeans weer in de juiste vorm.

wasmiddel voor denim

Tijdloos en kwaliteit

Denim.lab is in 2015 opgericht door Sander van de Vecht. Het bedrijf maakt prachtige producten van denim, bedoeld voor de moderne man die houdt van kwaliteit. Het team van Denim.lab selecteert steeds de beste materialen en heeft gekozen voor een tijdloze collectie. Ze presenteren daarom niet elk modeseizoen iets nieuws. Met goede producten moet je namelijk veel langer kunnen doen. En op deze manier is ook meteen duidelijk wat nu de echte ‘wardrobe essentials’ zijn.

De producten van Denim.lab Care kosten 14,95 per stuk of 24,95 per set en zijn verkrijgbaar via Denimlab.nl of De Bijenkorf.

wasmiddel voor denim