Dopper is er nu ook in stijlvol glas

Glazen Dopper

Dopper heeft een nieuw wapen in de strijd tegen plastic afval. De beroemde waterfles is er nu ook in een stijlvolle glazen uitvoering.

Je hoort vaak over de plastic soep in de zee, maar het probleem speelt zich ook dichterbij af. Helaas zijn onze rivieren en kanalen ook vervuild met plastic. Het grootste deel van de plastic is afkomstig van waterflesjes. Het is dus echt de hoogste tijd dat we gaan stoppen met het gebruik van wegwerpplastic. Dopper is een goed alternatief voor zo’n flesje uit de supermarkt of van het tankstation. Zeker als je bedenkt dat er heerlijk water uit onze kranen stroomt. Op veel plekken kun je je Dopper hiermee gratis vullen. Dan ga je toch niet een paar Euro neerleggen voor een plastic flesje?

Statement

Het is de missie van Dopper om te zorgen dat op een mooie dag al het buitenwater in Nederland zo helder is als glas. Om die missie kracht bij te zetten is er nu een glazen editie van de waterfles. Niet alleen is deze fles een statement, maar het voldoet ook aan een behoefte aan een stijlvolle versie van de fles. Deze chique glazen Dopper staat bijvoorbeeld mooi op tafel tijdens een diner of een vergadering op kantoor met een belangrijke klant.

Er zijn twee uitvoeringen van de glazen Dopper: een reguliere en een dubbelwandige thermos-fles. Beiden zijn gemaakt van borosilicaatglas, waar ook de glazen objecten in een laboratorium van zijn. Dit glas is verrassend licht en toch heel sterk. Dat laatste zeker vanwege de iets dikkere onderkant.

De glazen flessen van Dopper zijn nu te koop.

Glazen Dopper

Glazen Dopper

Glazen Dopper