Air Up innoveert met stalen fles

Nieuwe Air Up

Air Up heeft een nieuwe fles. Deze is gemaakt van staal, een mooi duurzaam materiaal dat er ook nog eens voor zorgt dat je water lekker lang koel blijft. De stalen versie van Air Up is nu te koop.

Op de redactie van Mixed Grill staat altijd wel ergens een fles van Air Up binnen handbereik. Deze bijzondere uitvinding zorgt dat je genoeg water drinkt op een dag. Dankzij de unieke pods zorgt Air Up dat je een smaakje proeft terwijl je niets anders dan 100% puur water drinkt. Lekker gezond dus.

Retronasaal ruiken

Wil je weten hoe Air Up precies werkt dan verwijzen je graag naar ons artikel waarin we alles uitleggen. In het kort: de pod die je bovenop de fles plaatst, zorgt dat geurmoleculen in je neus en mond komen tijdens het drinken. Aangezien proeven voor een groot deel met je neus gaat, lijkt het dus net of je iets met een smaakje aan het drinken bent. Probeer maar eens iets te proeven met je neus dicht geknepen, dan begrijp je direct hoe Air Up werkt. Officieel heet dit trouwens retronasaal ruiken.

Koel

De originele fles van Air Up is van stevige kunststof en doet prima zijn werk. We nemen de flessen mee naar de sportschool en als we op reis gaan en dat werkt altijd prima. De stalen fles voegt daar echter nog iets aan toe. De fles oogt niet alleen luxe, maar dankzij de dubbelzijdige wand isoleert deze ook nog eens heel goed. Je water blijft daarom tot wel 14 uur lekker koel. Perfect voor warme zomerdagen of voor onderweg.

Medeoprichter van Air Up en Chief Evangelist Lena Jüngst: “De ideeën en suggesties van onze klanten zijn altijd heel belangrijk voor ons geweest. Het zijn jonge mensen die net als wij nadenken over hoe de wereld van morgen eruit zal zien en op zoek zijn naar oplossingen over hoe we de consumptie van vandaag kunnen veranderen in het belang van onszelf en onze planeet. Wij hebben hun wens voor een product dat naast zijn unieke functionaliteit ook het voordeel van een gekoelde drinkervaring biedt, zeer serieus genomen. Het resultaat is een zowel innovatief als kwalitatief hoogwaardig product dat bestaande en toekomstige merkfans een verfrissend, gevarieerd én gezond drinkgenot biedt. We zijn blij dat we met de roestvrij stalen fles een nieuwe innovatieve stap kunnen zetten om een gezonde en meer verantwoorde drinkervaring voor iedereen de aantrekkelijkste keuze te maken.”

Kan de Air Up in de vaatwasser?

Een vraag die we best vaak krijgen is of de Air Up in de vaatwasser kan? Het is helaas niet mogelijk om de flessen van Air Up in de vaatwasser te doen. Ook niet het stalen exemplaar. We raden aan om de fles regelmatig met de hand schoon te maken. Dat kan het beste met lauw water en een zachte spons. Eventueel gebruik je af en toe een mild schoonmaakmiddel. Zorg wel dat je bij gebruik van een schoonmaakmiddel de fles goed naspoelt en goed droogt.

Stalen fles Air Up

Air Up van staal