Doe de Elfstedentocht met Sonnema Berenburg

Elfstedentocht met Sonnema Berenburg

It giet oan! Weer of geen weer, de komende maanden staan bij Sonnema in het teken van de Elfstedentocht. De Elfsteden van Sonnema Berenburg voert je namelijk langs de beroemde 11 steden aan de hand van een serie gelimiteerde flessen.

De flessen vallen op vanwege het matwitte uiterlijk en de vermelding van één van beroemde steden uit de tocht der tochten. Dit maakt de Sonnema 11 Stêden Edysje een mooi collectors item voor de liefhebbers van zowel Berenburg, de Elfstedentocht als van de steden langs de route. Mei Sonnema giet it altyd oan, mei of sûnder iis!

Het bijzondere aan deze actie is dat het niet precies bekend is wanneer bepaalde flessen in de verkoop gaan. Hiervoor kun je het beste de social kanalen van Sonnema volgen. Bijvoorbeeld via Instagram. Daar is momenteel te zien dat Leeuwarden en Sneek in de verkoop zijn gegaan. Wanneer IJlst en de rest volgt kun je daar zien.

Wat is jouw favoriete stad?

Is het moment daar dat je je favoriete stad voorbij ziet komen, dan kun je afreizen naar de lokale slijter aldaar of via de online store locator op zoek gaan naar een slijter bij jou in de buurt die de flessen verkoopt. Goed om te weten is dat niet van elke stad evenveel flessen zijn gemaakt.

De Leeuwarden Edysje is degene met de grootste oplage en van de kleine steden zijn er minder gemaakt. Zoek je dus een zeldzaam exemplaar dan moet je bijvoorbeeld die van Sloten hebben. Dokkum is natuurlijk ook leuk, omdat daar de geschiedenis van Sonnema Berenburg is begonnen. Je kunt alle flessen en leuke wetenswaardigheden over de bijbehorende steden bekijken op de actiesite van de Sonnema 11 Stêden Edysje.

Elfstedentocht met Sonnema Berenburg