Het kleurrijke Ham Yard Hotel in Londen

kleurrijk hotel in Londen

Een stad als Londen heeft een enorm aanbod van mooie en hippe hotels. Het is daarom des te knapper dat het nieuwe Ham Yard Hotel zich toch weet te onderscheiden.

Bijzonder is dat het hotel op een zeer centrale locatie te vinden is, maar dat de kamers toch rustig zijn en uitkijken op groen. Het Ham Yard ligt in het hartje van Soho, een blok verwijderd van Piccadilly Circus. Omdat het is gebouwd rondom een groene binnentuin, is het hotel een oase van rust in de hectiek van de stad. Elke kamer heeft extra grote ramen om optimaal van de natuur te genieten.

Het echtpaar Tim en Kit Kemp is eigenaar van het hotel en heeft zelf voor de inrichting gezorgd. Kit heeft de kamers op eclectische wijze ingericht. Denk aan behang met bijzondere prints, stoffen met wilde patronen en veel kunst. Door de kleuren in de kamer op elkaar af te stemmen is het eindresultaat niet te druk. Een hotelkamer is immers ook om in te slapen.

Dakterras en bowlingbaan

Naast slapen is er nog veel meer te doen in het Ham Yard Hotel. Zo is er een mooi dakterras, een goed restaurant en een cocktailbar waar ze veel met lokale en zelfgemaakte producten werken. De tonic is bijvoorbeeld een eigen fabricaat. Als klap op de vuurpijl heeft het hotel ook een inpandige bowlingbaan. Ook deze is natuurlijk stijlvol ingericht.

Wil je binnenkort een keer naar Londen gaan, dan is dit hotel een aanrader. Mocht een mooie kamer iets boven je budget liggen, dan kun je het Ham Yard ook bezoeken voor een high tea op het dakterras of een Gin-Tonic in de bar. Helemaal gratis is even langs wandelen en de mooie sculptuur van Tony Cragg, dat voor de ingang staat, bewonderen.

kleurrijk hotel in Londen

kleurrijk hotel in Londen

kleurrijk hotel in Londen

kleurrijk hotel in Londen

kleurrijk hotel in Londen

kleurrijk hotel in Londen

kleurrijk hotel in Londen