Kijk, alweer een verticale platenspeler

Floating Record

Dat is toevallig! Een paar dagen nadat ik had geschreven over een verticale platenspeler ontdek ik nog een exemplaar en het mooie is dat deze ook echt te koop is.

De Floating Record van Gramovox uit Chicago is een platenspeler die opvalt vanwege zijn design en daarbij geen concessies doet op het gebied van kwaliteit. Deze platenspeler is niet alleen een blikvanger, maar bespaart ook ruimte in de kamer waar je de speler wilt plaatsen.

Koolstofvezel

De platenspeler kan verticaal draaien doordat een een klem aan de voorkant en een plaat van acryl aan de achterkant het vinyl netjes op zijn plaats weet te houden. De arm van koolstofvezel en het speciale element van Audio Technica zorgen dat er geen ongewenste trillingen ontstaan.

De aandrijving is door middel van een riem die je heel makkelijk kunt overzetten van 33 naar 45 toeren en de ingebouwde versterker en speakers zorgen dat je verder niets anders nodig hebt. De Floating Record is te reserveren via Kickstarter. Als je nu een bestelling plaatst heb je in december de speler in huis.

Floating Record

Floating Record

Floating Record

Floating Record

Floating Record