Stijlvol opwarmen met de kachels van Dovre

Model Bold
Model BOLD

De temperaturen zijn gedaald en de druilerige dagen nemen de overhand. Tijd om binnenshuis een vuurtje te stoken. Dat kan bijvoorbeeld met de prachtige kachels van Dovre.

Steeds vaker zie je in interieurs een vrijstaande kachel staan. Het huis wordt heerlijk verwarmd en je hebt meteen een mooie blikvanger in de huiskamer. Het Belgische bedrijf Dovre produceert al tijden gietijzeren kachels. Onlangs heeft het bedrijf flink geïnvesteerd in techniek en innovatie. En dat loont. De toon wordt meteen gezet de Rock, een prachtige vrijstaande kachel.

Rots in de branding

De Rock is de rots waar je op kunt bouwen tijdens de koude maanden van het jaar. De stoere kachel is gemaakt van robuust gietijzer. De uitstraling wordt enigszins verzacht door de afgeronde hoeken. De kachel is voorzien van een grote glazen deur, waardoor je goed uitzicht hebt op het vlammenspel binnenin. Door het slam lock-mechanisme is de deur makkelijk te sluiten en wordt hij ook meteen automatisch vergrendeld.

Hoog rendement

De Rock is verkrijgbaar in 2 formaten en in 3 verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een versie met 4 poten, eentje met een tablet als ondergrond of een variant met een ingebouwd opbergvak voor houtblokken. De Rock is, net als alles andere kachels uit het assortiment, voorzien van Dovre-technologie. Dit betekent dat er een aansluiting is voor de buitenlucht en dat er een airwash systeem is voor gegarandeerd schoon glas. Ook is er een dubbelverbrandingssysteem. Hierdoor wordt er extra verwarmde lucht in de verbrandingskamer gelaten. Dit zorgt voor na-verbranding van nog niet volledig verbrande rookgassen. Hierdoor heeft de kachel een hoger rendement en een schonere verbranding.

Kachel of haard

Kwaliteit, design en duurzaamheid. Deze beloftes gelden eigenlijk voor alle vrijstaande kachels van Dovre. Naast de Rock heb je ook nog keuze uit andere mooie modellen, zoals de Bow en de Bold. Mocht je liever geen kachel willen, maar een haard, dan is dat ook mogelijk. Ook op het gebied van inbouw- en inzethaarden heeft het bedrijf uit België ruime keuze. Zowel bij de kachel als bij een haard kun je als energiebron kiezen voor hout, kolen of gas. Kijk voor alle mogelijkheden maar eens op de website van Dovre.

Model Bold
Model BOLD
Model Bow
Model BOW
Model Bow
Model BOW
Model Rock
Model ROCK
Model Rock
Model ROCK