Er is weer een nieuw Mini Museum te koop

Het derde mini museum

Droom je ervan om je eigen museum te hebben? Dan is dit je kans! Met het Mini Museum haal je een unieke collectie zeldzame voorwerpen in huis.

Het is al weer de derde keer dat verzamelaar Hans Fex een Mini Museum samenstelt. Deel 1 en 2 verkochten razendsnel uit, dus nu is het tijd voor deel 3. Ook dit keer is het museum gevuld met bijzondere stukken.

Steve Jobs

Het Mini Museum bestaat uit een stuk doorzichtig acryl waarin zeldzame zaken zijn te vinden. Deze keer zijn dat onder andere delen van dinosaurussen, stukken meteoriet van miljoenen jaren oud, een deel van een samoeraizwaard uit de 14de eeuw en papyrus uit het oude Egypte. Maar er zijn ook recentere voorwerpen, zoals een stuk van een coltrui van Steve Jobs en zelfs een stuk van de taart van de bruiloft van Prins Charles en Prinses Diana.

Via Kickstarter kun je je eigen museum reserveren. Er is keuze uit een klein exemplaar met 12 stukken en een grotere met 29 items. Bij elk museum krijg je een certificaat van echtheid en een boek met informatie over ieder onderdeel van je museum.

Binnenkant van de codeermachine Engima uit de Τweede Wereldoorlog
Binnenkant van de codeermachine Engima uit de Τweede Wereldoorlog
deel van de eerst transatlantische kabel
Deel van de eerst transatlantische kabel
Bot van de prehistorische reuzenwolf
Bot van de prehistorische reuzenwolf