Creatieve oplossingen voor gepaste afstand bij Burger King

extra grote kroon bij Burger King

Veel ondernemers in de horeca worstelen met het feit hoe ze kunnen zorgen voor anderhalve meter afstand. Bij de Burger King hebben ze daarvoor een aantal creatieve oplossingen gevonden.

Het gaat om de filialen van Burger King in Duitsland en Italië. Daar bedachten ze humoristische oplossingen om zo de klanten te herinneren aan de regels. Het zou immers zomaar kunnen zijn dat je zo smacht naar een hamburger of ijsje dat je even niet zo scherp denkt aan de huisregels met betrekking tot afstand houden.

Knutselen

In Duitsland lossen ze dat op met een speciale versie van de bekende papieren kronen bij de Burger King. Voor een televisiespotje zijn gigantische kronen gemaakt van een flink aantal gewone Burger King-kronen. Met zo’n kroon op je hoofd kun je niet anders dan gepaste afstand houden. De kronen zijn inmiddels zo’n hype dat in de filialen bezoekers flink aan het knutselen zijn geslagen.

De collega’s in Italië pakken het anders aan. Daar geen geknutsel van kronen, maar aanpassingen aan de burgers. Het is mogelijk om een Whopper te bestellen met 3 keer meer rauwe ui. De Italianen denken dat met zoveel ui achter de kiezen mensen vanzelf afstand van je houden. Wij zijn vooral benieuwd of er mensen zijn die zo’n uienburger ook echt zullen bestellen.

whopper met lekker veel uien