Schoenen voor de liefhebbers van hamburgers

Clarks Originals x Vandy The Pink

Clarks Originals x Vandy The Pink
Foto’s: Clarks

Onder de naam Vandy The Pink geeft Junghoon Son een eigen draai aan sneakers en streetwear. Vaak zitten er verwijzingen naar hamburgers in het werk dat Vandy The Pink levert. Een mooi voorbeeld is de recente samenwerking met Clarks Originals.

Hiervoor is de iconische Wallabee onder handen genomen. Heel subtiel zitten er witte borduursels bovenop de bruine schoenen. Zonder context zouden dit zomaar random versieringen kunnen zijn, maar in dit geval is het natuurlijk een verwijzing naar de sesamzaadjes op een broodje hamburger. Ook subtiel is de inlegzool van de schoen waar een goudgele portie patat/friet op is afgebeeld.

Fobs

Wil je echter duidelijk je liefde voor hamburgers laten zien dan is er de keuze om een aantal labels (fobs) aan de veters te bevestigen. Bij een normaal paar Clarks Orginals Wallabees is dat een label met daarop de naam van het schoenenmerk. In dit geval is het een serie hangers in de vorm en kleur van een tomaat, hamburger, plak kaas en blaadje sla. Zo laat je aan iedereen zien wat jouw lievelingseten is.

De Vandy The Pink x Clarks Originals Wallabee gaat 27 oktober in de verkoop via de kanalen van Clarks en Vandy The Pink en de winkel van Solebox in Amsterdam.

Clarks Originals x Vandy The Pink

Clarks Originals x Vandy The Pink