Philip Colbert maakt kunstwerk van Michelangelo af met behulp van OnePlus Open

Popkunstenaar Philip Colbert maakt onvoltooid kunstwerk van Michelangelo af met behulp van OnePlus Open
Links het origineel, rechts de nieuwe versie. Afbeelding: OnePlus

Het wereldwijde techmerk OnePlus maakt al jaren bijzondere devices, maar misschien nog wel interessanter zijn de samenwerkingen die zij aangaan om hun nieuwste releases te ondersteunen. Ditmaal heeft het Chinese merk een opmerkelijke samenwerking aangekondigd met de gerenommeerde popkunstenaar Philip Colbert.

Colbert, bekend van schilderijen, sculpturen en kleding kreeg dankzij zijn werk op een punt titels mee als het Petekind van Andy Warhol en de Kroonprins van de Pop Art. Ditmaal slaagde hij erin om met behulp van de OnePlus Open, het nieuwe opvouwbare vlaggenschip van OnePlus, Michelangelo’s onvoltooide meesterwerk, de ‘Manchester Madonna’, op een eigentijdse manier af te ronden.

Colbert, bekend om zijn iconische kreeftontwerpen, begon aan de uitdaging om 500 jaar onvoltooide erfenis van Michelangelo te voltooien. Zijn doel was om de ware potentie van dit kunstwerk aan het hedendaagse publiek te tonen door het te combineren met de innovatieve technologie van de OnePlus Open. De onthulling van Colberts ‘voltooide’ werk vond plaats via een interactieve projectie in de National Gallery, mogelijk gemaakt door de OnePlus Open. Hiermee werd het artistieke proces achter de vernieuwde ‘Manchester Madonna’ getoond, naast het originele onvoltooide werk van Michelangelo. Dankzij de multitasking-mogelijkheden van de OnePlus Open kon Colbert zijn creatieve proces uitvoeren op diverse locaties, van zijn studio in East London tot in de National Gallery, thuis, in het vliegtuig en tijdens autoritten.

Philip Colbert benadrukte: “De samenwerking vertegenwoordigt de fusie van kunst, technologie en geschiedenis. De OnePlus Open gaf me de vrijheid om te werken en creëren waar en wanneer inspiratie toesloeg, wat resulteerde in een buitengewone reis om dit meesterwerk te voltooien.”

OnePlus benadrukte de veelzijdigheid van de OnePlus Open, die kunstenaars en ontwerpers in staat stelt om met precisie en detail te werken, ongeacht de locatie of deadlines. Gebruikers kunnen de mogelijkheden van de OnePlus Open verkennen op de officiële website of via sociale mediakanalen van OnePlus. Onze eigen Sander heeft het toestel inmiddels in handen dus een volledige review valt binnenkort te lezen op Mixed Grill.