Prachtige tafelvoetbaltafel van Debuchy by Toulet

tafelvoetbaltafel

De Franse voetballer Mathieu Debuchy is gek op een potje tafelvoetbal. Zo gek zelfs dat hij zijn eigen lijn met tafelvoetbaltafels heeft.

Samen met de eveneens Franse fabrikant Toulet is een aantal prachtige tafels ontworpen en gebouwd. Deze zijn onder te verdelen in 4 categorieën: Design, Modern, Vintage en Classic. De kans is groot dat er in de collectie een model zit die jij mooi zult vinden.  De ontwerpen zijn zo goed dat je zo’n tafel gerust als blikvanger midden in  je woonkamer of kantoor kunt zetten. Wedden dat er dan heel veel potjes gespeeld gaan worden?

Johannesburg

Mijn favoriet is de The Pure uit de categorie Design. Deze tafel heeft van buiten een mooie ronde vorm, maar is van binnen onmiskenbaar een tafelvoetbaltafel. Ontwerper Alain Gilles haalde inspiratie voor deze tafel bij het stadion Soccer City in Johannesburg. Goedkoop zijn deze tafels overigens niet. Reken op een prijs van vele duizenden euro’s. Meer informatie kun je opvragen vinden op de website van Debuchy by Toulet. Je kunt daar alle modellen bekijken, zelf een tafel op maat configureren of een catalogus aanvragen.

tafelvoetbaltafel

tafelvoetbaltafel

tafelvoetbaltafel

tafelvoetbaltafel

tafelvoetbaltafel

tafelvoetbaltafel