Het ultieme vakantiegevoel in je eigen achtertuin

blokhut

Het gevoel dat je op vakantie bent, terwijl je lekker zit te relaxen in je achtertuin. Dat gevoel wil toch iedereen? In een luie stoel met de krant en een kop koffie aan het genieten van het mooie weer.

Of samen met je gezin gezellig een spelletje spelen in de avondzon. Een blokhut is hier ideaal voor. Zo heb je alle ruimte om kostelijk te ontspannen in je eigen achtertuin. Het geeft je precies dat stukje ontspanning dat je nodig hebt na die lange werkdag.

Dichtbij huis

Voor een vakantiegevoel hoef je dus niet altijd naar Frankrijk of Spanje. Dit kan ook gewoon in je eigen achtertuin. Hierdoor heb je ieder moment van het jaar de mogelijkheid om te genieten van je vakantie. Trek de stoute schoenen aan en ga een nachtje kamperen in de blokhut, zeker weten dat je erachter komt dat dit je een geweldig vakantiegevoel geeft.

 Logeerplek

Gezellig een drankje doen met je familie of vrienden die op afstand wonen? Dan is een logeerplek wel net zo makkelijk. Gelukkig kan een blokhut ook fungeren als een logeerplek. Zo hoeft er geen ruzie gemaakt te worden over het terugrijden en kan het gezelschap heerlijk slapen in de blokhut.

Multifunctioneel

Een blokhut is niet alleen voor de ontspanning. Het is namelijk ook mogelijk om je fietsen en tuingereedschap op te bergen in de blokhut. Zo blijft je tuin er netjes uitzien en zijn alle spullen droog opgeborgen. Een win-win situatie dus. Blokhutten zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten, er is keuze genoeg. Je kunt de ruimtes zo groot en klein maken als je wil, pas het aan naar wens.

Milieuvriendelijk

Blokhutten worden gebouwd van duurzaam onderhoudsvriendelijk materiaal. Het materiaal waarvan een blokhut gebouwd wordt, is gemaakt van natuurlijk isolatiemateriaal. Hierdoor blijft een blokhut in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel. Dit komt omdat het gebouw minder verwarmd hoeft te worden om op de juiste temperatuur te blijven. Het voordeel hiervan is dat je niet zoveel geld kwijt bent aan het verwarmen van je blokhut, goed voor het milieu én de energierekening.