Vervang je lompe stekkerdozen door een PowerCube

Vervang je stekkerdozen door een PowerCube

Je kunt nog zo veel geld uitgeven aan en moeite steken in een mooie inrichting er zijn altijd wel lelijke dingen in je huis aanwezig. Zoals bijvoorbeeld de stekkerdoos.

Op de redactie van Mixed Grill zitten de medewerkers aan een grote tafel. Naast de computers is er ook stroom nodig voor de luidspreker/dockingstation, de oplader van de camera, nog een oplader voor de tablets, natuurlijk heel veel opladers voor de telefoons en voor de platenspeler.

Voor al deze stekkers is lang geen ruimte in het stopcontact, dus is een stekkerdoos noodzakelijk. Of beter gezegd: noodzakelijk kwaad, want die dingen zijn lomp en lelijk. Gelukkig heeft Mixed Grill ook ontwerpers als lezers en een paar daarvan hebben de PowerCube ontworpen en op de markt gebracht. Na wat mailcontact met de mensen van PowerCube stond al snel de postbode op de stoep met een pakket met daarin een paar exemplaren van deze revolutionaire stekkerdoos en ook nog een variant erop.

Kubusvorm

Ik was direct enthousiast en heb op de werkplek meteen die onhandige stekkerdoos vervangen door een Powercube. Door zijn compacte afmetingen en mooie ontwerp hoeft deze stekkerdoos 2.0 niet weggemoffeld te worden, maar heeft het een prominente plaats op de redactie gekregen. Ook handig is het feit dat door de kubusvorm grote stekkers, bijvoorbeeld die met een adapter erin verwerkt, altijd in te pluggen zijn. Bij een normale stekkerdoos past dat niet altijd.

In het pakket zat ook een PowerBar USB, even heel anders van ontwerp, maar ook zeer compact en voorzien van USB-aansluitingen. Ideaal dus om allerlei apparaten en batterijen aan op te laden. Zowel de PowerBar als de PowerCube worden geleverd met handige plakstrips waarmee je ze kunt vastmaken aan een muur of zelfs de onderkant van je bureau.

Persoonlijk ben ik dus erg blij dat ik kennis heb mogen maken met de PowerCube en PowerBar. Het is echt een ideale oplossing voor het bekende stekkerdozenprobleem en dan ook nog een die er heel goed uit ziet. Je kunt je eigen exemplaren bestellen via de webshop van allocacoc, het bedrijf dat deze moderne stekkerdozen produceert.

Vervang je stekkerdozen door een PowerCube

Vervang je stekkerdozen door een PowerCube

Vervang je stekkerdozen door een PowerCube