Video: zZz – Wild Girl

Voor de nieuwste videoclip werkte het Amsterdamse duo zZz samen met twee studenten van de Filmacademie. Het resultaat is een dansvideo vol onderhuidse spanningen.

In genres als pop, dance en r&b zijn clips met een mooie choreografie niets bijzonders. Met de clip bij het nummer Wild Girl laat zZz zien en horen dat het ook uitstekend past bij hun sleazy rockgeluid.

Broeierige en seksuele ondertoon

De drie dansende paren doen denken aan de jaren 50, maar er zitten wel degelijk hedendaagse verwijzingen in. Dans en muziek vullen elkaar perfect aan met hun broeierige en seksuele ondertoon. Precies waar muziek en dans voor bedoeld zijn, maar zonder dat het er te dik bovenop ligt. De clip is gemaakt door Olivier Garcia & Thom Arends die in het derde jaar van de Filmacademie zitten. Ze hebben zelf contact opgenomen met de band.

Björn Ottenheim van zZz: “Eind mei werden we gebeld door twee dudes van de filmacademie die een goed idee hadden voor Wild Girl. We hadden meteen ’t gevoel dat het vet zou worden.. maar het eindresultaat is wel héél erg dope. Petje af voor de Thom, Olivier, de danseressen, dansers en de choreograaf!”