De vliegende hotelkamers van Singapore Airlines

luxe vliegen

Verre reizen maken is leuk, maar uren achter elkaar in dezelfde vliegtuigstoel doorbrengen is daarvan een keerzijde. Singapore Airlines biedt daarom de mogelijkheid om een vliegende hotelkamer te boeken.

In de nieuwe A380 van de luchtvaartmaatschappij is een vernieuwde Business Class te vinden. Het meest luxe onderdeel daarvan zijn de cabins. Dit ruimtes zijn het beste te vergelijken met een hotelkamer aan boord. Singapore Airlines had in de A380 ooit 12 van deze cabins. Dat aantal is teruggebracht naar 6, met als gevolg nog meer luxe.

Heerlijk bed

De vliegende suites bestaan uit een luxe stoel en een heerlijk bed met een echt matras en zachte dekens. Boek je met je partner twee van deze suites, dan kan de tussenmuur verwijderd worden en heb je een ruim tweepersoonsbed. Dat is nog eens comfortabel reizen. Elke suite heeft ook een riante opbergruimte voor je bagage en een 32″ HDTV.

Ook de reguliere Business Class heeft een update gekregen. Er is nog meer ruimte en privacy en er is een aparte Premium Business Class met nog meer comfort, service en ruimte. Op 18 december is de eerste vlucht met deze luxe A380. Deze gaat van Singapore naar Sydney. Deze vlucht duurt zo’n 8 uur en is dus uiterst geschikt voor een heerlijk tukje.

luxe vliegen

luxe vliegen

luxe vliegen

luxe vliegen

luxe vliegen

luxe vliegen

luxe vliegen