Vrolijke ansichtkaarten van LEGO

Ansichtkaart van LEGO
Foto’s: LEGO

Het is altijd leuk om een souvenir mee te nemen uit een buitenlandse stad. Zo kun je steeds fijne herinneringen aan die stedentrip oproepen. LEGO komt met een heel erg leuke set ansichtkaarten van vier verschillende wereldsteden.

De kaarten zijn leuk om mee te nemen of om cadeau te geven. Ze hebben echt het formaat van een ansichtkaart, maar zijn driedimensionaal. Net als bij een echte ansichtkaart zie je beroemde bouwwerken uit de stad en details als de nationale vlag van het betreffende land. Het grote verschil is dat je de ansichtkaart nog wel zelf in elkaar moet zetten, maar dat is nu juist het leuke van LEGO.

Beroemde gebouwen

Zo zie je op de ansichtkaart van Parijs de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Pont Neuf. De kaart van Londen toont de Big Ben, Piccadilly Circus en de London Eye. Bij New York zie je iconen als het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en One World Trade Center. Tot slot is er Beijing met de Chinese Muur en het Zomerpaleis of Yiheyuan.

De kaarten van Beijing, Parijs en New York zijn nu al te koop. De ansichtkaart van Londen volgt op 1 januari 2023. Je kunt voor de ansichtkaarten terecht in de online webshop van LEGO, maar het is natuurlijk leuker om er een te kopen in de LEGO-winkels in de desbetreffende stad.

Ansichtkaart van LEGO

Ansichtkaart van LEGO

Ansichtkaart van LEGO

Ansichtkaart van LEGO