WMF brengt handige bestekset My2Go uit

WMF My2Go

WMF heeft onlangs een mooi alternatief voor plastic bestek op de markt gebracht: de My2Go. Deze bestekset bestaat uit een roestvrijstalen mes, lepel, vork en rietje en is handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat picknicken of kamperen.

Begin deze zomer ging het verbod op wegwerpplastic in. Dit betekent dat er geen bordjes, bestek, roerstaafjes en ballonstokjes van plastic meer verkocht mogen worden. Het verbod nodigt uit om na te denken over je ecologische voetafdruk. Wat neem je voortaan mee qua eetgerei als je op pad gaat?

Hoogwaardig materiaal

WMF komt eigenlijk precies op het goede moment met My2Go. De handige en compacte bestekset zit in een handige etui en is ideaal voor onderweg. De My2Go-set oogt opvallend luxe. Dit komt omdat het is gemaakt van hoogwaardig Cromargan. Dit is een materiaal dat roestvrij en krasbestendig is en bovendien niet dof wordt. Bovendien is het geschikt voor de vaatwasmachine.

Handig design

De grepen van het bestek zijn langer dan gebruikelijk en daardoor comfortabel in gebruik. Daarnaast heeft het mes een afgeronde kop voor het gemakkelijk snijden en spreiden van eten. Ook over het ontwerp van de vork is nagedacht, want deze is iets breder en dieper dan normaal. Hierdoor schep je je eten makkelijker op en knoei je minder snel. Heel handig, zeker als je iets wil eten in de auto, bus of trein. Verder is de lepel vanwege de smalle vorm handig voor een soepje onderweg. Tot slot is er ook nog een handig rietje (inclusief schoonmaakborsteltje) voor je favoriete drankje.

Wat vinden we ervan?

We hebben de My2Go gekregen om uit te proberen en eigenlijk kunnen we meteen wel melden dat we er bijzonder blij mee zijn. Het bestek oogt zowel chic als modern en is comfortabel in gebruik. De set zit in een mooie vilten hoes die je kunt oprollen tot een kleine koker. Hierdoor past ie gemakkelijk in je tas. Ook zit er een doekje bij waarmee je het bestek kunt oppoetsen. Verder is het rietje heel fijn. Deze is namelijk net iets dikker dan de meeste rietjes van rvs. Hierdoor kun je er ook een smoothie of milkshake mee drinken. En na gebruik maak je het rietje met het borsteltje eenvoudig schoon. Bovendien proef je geen metaal. Dit is iets waar je bij goedkopere rietjes van RVS gauw last van hebt. Alleen maar pluspunten dus!

De My2Go-set van WMF is zowel online als in de winkel verkrijgbaar en kost 29,99 euro.

WMF My2Go

WMF My2Go