WMF ontwikkelt volautomatische koffiemachine voor thuis

WMF Perfection

WMF heeft onlangs een volautomatische koffiemachine op de markt gebracht. Het is de eerste keer dat het Duitse merk een dergelijk apparaat voor thuis heeft ontwikkeld. Met de WMF Perfection kun je fantastische koffie zetten in je eigen keuken.

Nu de herfst in aantocht is en we meer binnenshuis verblijven en behoefte hebben aan warme dranken, is het een mooie tijd om je koffiemachine eens onder de loep te nemen. Graag willen we thuis net zulke lekkere koffie drinken als op het werk of bij dat leuke tentje om de hoek. Het leven is tenslotte veel te kort voor slechte koffie. WMF brengt daarom met hun nieuwe volautomatische koffiemachine, de WMF Perfection, een kwalitatieve kop koffie naar je huis.

Eigen profiel(en) aanmaken

Het is bij deze koffiemachine mogelijk om verschillende profielen op te slaan. Er kunnen maximaal 18 dranken worden voorgeprogrammeerd. Alle dranken zijn volledig aan te passen naar je persoonlijke voorkeur. Maak keuze uit vele opties, zoals de hoeveelheid water, de maalstand of de dosering van de koffiebonen. Of je nu van een extra cafeïneshot houdt of juist je koffie graag nuttigt in combinatie met een flinke hoeveelheid (plantaardige) melk, het is allemaal mogelijk. Na het instellen ben je nog maar enkele drukken op het touchscreen verwijderd van je kopje koffie.

Prachtig design

Het oog wil ook wat. De keuken kan vaak nog mooier worden gemaakt met allerlei fraaie en handige accessoires. De WMF Perfection is wat dat betreft een goede toevoeging aan je keuken. Het is een pareltje om te zien. Zelfs de achterkant van het apparaat ziet er goed uit, zodat je ‘m bijvoorbeeld ook op een kookeiland neer kunt zetten. De machine is bovendien voorzien van sfeervolle LED-verlichting. Naast dat de WMF Perfection er prachtig uitziet, produceert hij ook weinig decibellen. Door de geavanceerde geluidsdempingtechnologie is het geluid niet te hard. Heerlijk zo’n stille koffiemachine, vooral in de vroege ochtend als je nog een beetje wakker moet worden.

Geen ingewikkelde schoonmaakprocedures

Een nadeel van koffiemachines is natuurlijk dat ze onderhoudsbeurten nodig hebben. Leg in het geval van de WMF Perfection alle schoonmaakspullen maar weer in de kast. Door het automatische reinigingsprogramma is het apparaat namelijk heel eenvoudig te reinigen. Ook is het handig dat het melkreservoir niet in de machine is verwerkt, maar los ernaast staat. Je kunt de melkkan en het slangetje heel makkelijk een sopje geven. Het innovatieve melksysteem geeft trouwens perfect schuim voor in je kopje koffie.

Superieure kwaliteit

Door het Aroma Perfection System smaakt de koffie altijd alsof ie door een echte barista is gezet. Het aroma geurt je tegemoet. Het gepatenteerde RVS maalwerk heeft 5 verschillende maalstanden. Op deze manier kun je altijd de beste maalgraad voor jouw favoriete koffie selecteren. Verder zorgt de combinatie tussen het zetsysteem en het thermoblock ervoor dat het zetproces meteen begint met heet water. Hierdoor gaat er, heel belangrijk, geen enkele warmte verloren. Daarnaast is er nog een tweede thermoblock aanwezig in het apparaat. Deze is voor de verwarming van de melk en het theewater. Zo hebben alle drankjes precies de juiste temperatuur.

WMF houdt van koffie

Het drinken van koffie is enerzijds een moment van ontspanning maar ook een moment om nieuwe energie op te doen. Want genieten van een kop koffie is veel meer dan een druk op de knop. Het is de geur die de koffie verspreidt, het gevoel van de warmte van het kopje in je hand en het genot van de eerste slok. Met het drinken van een kop koffie worden al je zintuigen geprikkeld.

Reden genoeg voor WMF om te komen met de WMF Perfection 800 serie; nieuwe volautomatische koffiemachines speciaal bedoeld voor de consument. WMF heeft al veel ervaring opgedaan in de wereld van koffie, want het merk produceert al sinds 1927 koffiemachines voor horeca en bedrijven. Na bijna 100 jaar wordt alle kennis die hier is opgedaan samengebracht in deze nieuwe generatie volautomaten om ook de mensen thuis te voorzien van perfecte koffie. Wij mochten onlangs deze koffiemachine ‘beleven’ en we zijn absoluut fan. Nu nog even sparen!

De WMF Perfection Volautomaat wordt geleverd in Cromargan RVS of RVS Brushed Black en is verkrijgbaar vanaf €1599,99. Kijk voor meer informatie op wmf.nl.

WMF Perfection

WMF Perfection

WMF Perfection