Zomer 2021: badpak of bikini?

badpak

Een badpak of bikini dragen tijdens de zomer?

Een badpak of bikini aan tijdens de zomer van 2021? Als je naar het strand gaat, wil je het liefst iets leuks aan. De swimwear die je kiest is dan ook erg belangrijk. Wordt het een badpak of een bikini? Je goed voelen in wat je draagt is het meest van belang. Wij vertellen je waarom je juist een bikini of badpak zou moeten dragen en helpen je bij het maken van je keuze. Lees snel verder en ontdek meer.

De bikini

Bikini’s, zoals triangel bikinis zijn de beste optie als je zoekt naar swimwear waarin je goed bruin kunt worden. Met een badpak kan dit doorgaans minder goed, omdat dan je buik en rug wit blijven. Dat wil je vast niet. Je kunt met diverse bikini’s een fijn kleurtje krijgen. Soms kan het lastig zijn om goede zwemkleding te vinden als de maten van je borsten en heupen teveel verschillen. Wel brengt een bikini het grote voordeel met zich mee dat je vaak het bovenstukje en het broekje los kunt kopen. Zo kun je eenvoudig bij elkaar vinden wat precies bij elkaar past en ook nog eens goed zit.

Het badpak

Badpakken zijn door de jaren heen steeds meer veranderd. Daar waar ze vroeger nogal saai waren, eerlijk is eerlijk, zijn ze nu vaak ontzettend trendy en zelfs sexy. Je kunt badpakken in diverse soorten en maten vinden. Je kunt ze kopen met of zonder bandjes, in iedere gewenste print en in elke kleur die je wenst. Ook zijn er speciale hoge modellen, zodat je jouw benen mooi kunt laten zien. En dat zonder teveel te laten zien. Als je graag actief bezig bent, is een badpak zeker een goede optie. Zo zijn er speciale badpakken die je de juiste ondersteuning bieden tijdens het sporten. Dit geldt niet altijd voor de bikini. Deze kan nogal eens afglijden, waarna je voor een gênante situatie komt te staan. Met een bikini weet je zeker dat je lekker sportief bezig kunt zijn en hoef je je geen zorgen te maken dat er iets naar beneden valt.

Badpak of bikini? Aan jou de keuze

Of je nu voor een badpak of bikini gaat, is geheel aan jou. Wij hebben diverse redenen voor je op een rijtje gezet om al dan wel of niet voor een badpak of bikini te gaan. Koop altijd iets waar jij je het lekkerst in voelt. Dat is en blijft het meest belangrijk. Wij wensen je veel succes met het kopen van een badpak of bikini en veel plezier op het strand of in het zwembad!