Genieten van de Amerikaanse keuken bij Hudson

Hudson Restaurants

Bij de op de Amerikaanse keuken geïnspireerde restaurants van Hudson kun je heerlijk genieten van allerlei soorten comfort food. De unieke locaties van Hudson hebben allemaal een eigen karakter en sfeer, waardoor je in elke zaak weer iets nieuws kunt ontdekken. Wij schoven onlangs aan in Leiden.

De restaurants van Hudson typeren zich door een classy en comfy style. Dit wordt gecreëerd door zaken als meterslange Chesterfields, grote muurschilderingen, sfeervolle verlichting, houten wanden met skulls, stalen frames en bakstenen muren. Zo ook bij Hudson Leiden, waar we het meteen knus & gezellig aanvoelt als we binnenstappen.

Hudson in Leiden

Hudson Leiden gevestigd aan de Nieuwe Beestenmarkt, vlakbij het station en het centrum van de beroemde Sleutelstad. Het restaurant is te vinden op loopafstand van interessante musea en attracties. Zo ligt bijvoorbeeld het recent verbouwde Museum de Lakenhal om de hoek. Ook ben je zo in het winkelgebied rondom de Haarlemmerstraat.

Culinaire trip door de USA

Bij Hudson beloven ze je mee te nemen op een culinaire trip door de USA. En dat lijkt te kloppen als we het menu bekijken. Op de kaart zien we allemaal Amerikaanse klassiekers staan.  Zo heb je bijvoorbeeld juicy burgers, soft taco’s, spareribs, milkshakes, spicy chickenwings, classic steaks, maiskolven, salad bowls en cheesecake.

American classics, ook vega(n)

Omdat we geen vlees en vis eten, storten we ons op de vegetarische gerechten. En die zijn er gelukkig volop. Als voorgerecht delen we een schaal nacho’s met gesmolten kaas uit de oven en een portie crispy onion rings. Vervolgens gaan we voor de double stacked burger van de Vegetarische Slager en de vegan krokante avocado burger. De hamburgers worden (uiteraard) geserveerd met friet en coleslaw. Vervolgens sluiten we af met desserts die klinkende namen hebben als de Candybar Coupe, Obama’s Favourite Shortbread en Homemade Oreo Cheesecake. Alles is die avond precies zoals je zou verwachten in een Amerikaanse diner. Gewoon, niet te veel poespas en erg lekker! Bovendien was het ook erg geschikt voor de puber die met ons mee was.

Hudson Coffee

Direct naast het restaurant vind je overigens Hudson Coffee, een lunch & bakery concept. Hier kun je 7 dagen in de week terecht voor fresh brewed coffee’s en zelfgemaakte zoetigheden van de bakkerij. Ook hier serveren ze hier de heerlijkste Amerikaanse lunchgerechten, zoals Philly Cheese Steak Sandwich, Power Bowl, Mexican Mackarel, Smashed Avocado Toast en allerlei burgers en tostini’s. Heb je haast? Geen probleem! Alle gerechten van de kaart worden met liefde voor je ingepakt als take away lunch. Wij waren ’s avonds in Leiden, dus binnenkort nog maar eens terug om hier iets te halen.

Hudson in andere steden

Hudson is op steeds meer plekken in Nederland te vinden. Zoals gezegd hebben alle locaties van het Amerikaanse food & diningconcept een eigen karakter en ambiance. Hierdoor is er steeds weer iets nieuws te ontdekken. Zo moet je voor een cocktaildate bij Hudson Rotterdam zijn, kun je in Hudson Zoetermeer gerust een bruiloft vieren en ben je tijdens een museumdagje aan het juiste adres bij Hudson Den Haag Statenkwartier. Ook opende in de hofstad onlangs Hudson Den Haag Zuid in een geweldig pakhuis. Deze nieuwe vestiging is meteen ook de grootste. Andere plaatsen waar je Hudson kunt vinden zijn Noordwijkerhout, Almere, Katwijk, Voorschoten en Den Haag Kijkduin.

Hudson Restaurants
Hudson Leiden
Hudson Restaurants
Hudson Leiden
Hudson Restaurants
Hudson Den Haag Zuid

Hudson Restaurants

Hudson Restaurants
Hudson Noordwijkerhout

Hudson Restaurants

Hudson Restaurants
Hudson Den Haag Statenkwartier