B&O brengt kunst en techniek samen in BeoSound Shape

BeoSound Shape speakers

Een goede set luidsprekers die past bij het interieur van je huis, dat is het uitgangspunt van BeoSound Shape van Bang & Olufsen. Deze modulaire speakers zijn een lust voor oor en oog.

Het draadloze systeem bestaat uit 6-hoekige modules die je aan de muur bevestigt. Je hebt er minimaal 6 nodig en kunt ze verder ongelimiteerd uitbreiden. Door de mooie vorm en de keuze uit meerdere kleuren past BeoSound Shape in ieder interieur.

Combineren met kleuren

Naast klassiek zwart kun je kiezen uit de volgende kleuren: Parisian Night Blue, Purple Heart, Infantry Green, Brazilian Clay en Wild Dove Grey. Bovendien is er ook een samenwerking met stoffenmaker Kvadrat, waardoor je tevens kunt kiezen uit een wollen afwerking in de kleuren Brown by Kvadrat, Moss Green by Kvadrat, Pink by Kvadrat en Dark Blue by Kvadrat. Combineren met kleuren is ook mogelijk.

Natuurlijk is de kwaliteit van het geluid heel belangrijk. Ook hierover is goed nagedacht. Bang & Olufsen creëerde hiervoor het concept Band on the Wall. Het lijkt dus alsof de muur het podium is waarop de muzikanten staan te spelen. Zo zullen vocalen uit het midden van het systeem komen en de begeleidingsband uit de zijkanten. Dit geeft een zeer natuurlijk geluid en soms voelt het zelfs alsof je bij een optreden aanwezig bent.

Draadloos

Ook als de luidsprekers niet in gebruik zijn, hebben ze een nuttige functie. De panelen zorgen voor een betere akoestiek in de ruimte doordat ze bijvoorbeeld harde geluiden dempen. Ideaal voor in een showroom of winkel. Met een speciale online tool kun je van te voren bepalen wat de beste positie voor de BeoSound Shape in een bepaalde ruimte is. Muziek afspelen gaat draadloos. Eén van de luidsprekers heeft aan de achterkant een hub waarmee je contact kunt maken via Bluetooth, AirPlay of Chromecast. Je kunt ook verbinding maken met andere Bang & Olufsen-producten in je huis.

BeoSound Shape is vanaf augustus te vinden in de Bang & Olufsen-showroom. Daar kun je een systeem helemaal op maat en naar je smaak laten samenstellen. Prijzen zijn vanaf €4000,-

BeoSound Shape speakers

BeoSound Shape speakers

BeoSound Shape speakers