Sonos introduceert hun eerste draagbare luidspreker

Sonos Move

Het gerucht ging al een tijdje rond, maar nu is het officieel: de Sonos Move. De eerste draagbare luidspreker van het bekende audiomerk.

Nu kun je het bekende Sonos-geluid overal mee naartoe noemen. De Move werkt zowel via Wi-Fi als Bluetooth en is binnen en buiten te gebruiken. Voor dat laatste is de speaker extra stevig en waterbestendig gemaakt. Ook beschikt de Sonos Move over een goede batterij voor urenlang luisterplezier. Opladen gaat via de houder, waar je de Move na gebruik in terugzet. In gebruik gaat de batterij 10 uur mee.

Tuinfeestje

Sonos geeft aan dat de luidspreker een heerlijke diepe bas heeft en dat het geluid over een goede reikwijdte beschikt. Je kunt de Move dus prima gebruiken voor een tuinfeestje. Dankzij de vernieuwde Automatic Trueplay-technologie kan de Move moeiteloos schakelen tussen tuin en woonkamer en zal deze het geluid daaraan aanpassen.

Dankzij de ondersteuning van meer dan 100 muziek- en streamingservices heb je altijd de juiste muziek paraat. Verder ondersteunt het mobiele apparaat AirPlay2, Google Assistant en Amazon Alexa. Vanaf eind september is de Sonos Move te koop voor een prijs van rond de 400 euro.

Sonos Move

Sonos Move

Sonos Move

Sonos Move

https://www.instagram.com/p/B2COGZTnyDK/