Ultieme vrijheid met de Sonos Roam

Sonos Roam

Sonos neemt je mee naar buiten. Met de nieuwe Sonos Roam kun je overal genieten van muziek in de geliefde Sonos-kwaliteit. Deze luidspreker is de kleinste Sonos ooit, maar blijkt een krachtpatser qua prestaties.

Met de Sonos Move zette Sonos al de eerste stap naar buiten. Deze luidspreker week af van eerdere producten van Sonos door de ondersteuning van Bluetooth en de weersbestendigheid, waardoor de Move perfect was voor in de tuin of op het terras. Met de Roam gaat Sonos een stuk verder. Letterlijk en figuurlijk.

Compact

Door zijn compacte afmeting en lage gewicht is de Sonos Roam perfect om overal mee naartoe te nemen. De luidspreker weegt slechts 450 gram en past in de hand. Hiermee is de Roam de eerste Sonos die echt overal mee naartoe kan. Ideaal voor vakantie, een weekendje weg of een dagje in de natuur. Ook is de Sonos Roam een perfect gezelschap tijdens een rit in een auto die geen modern audiosysteem heeft.

Dat deze speaker een echte Sonos is, merk je wanneer je de Roam mee naar binnen neemt. In huis kun je via één druk op de knop met behulp van de nieuwe functie Sound Swap de muziek overschakelen naar de dichtstbijzijnde speaker. Stap je naar buiten met de Sonos Roam dan zal deze naadloos overschakelen op Bluetooth. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Bedienen van de Roam kan via de Sonos-app of via diensten als Amazon Alexa, Google Assistant en AirPlay 2.

Experts

Doordat de Roam is voorzien van automatische Trueplay-tuning zal het geluid zich automatisch aanpassen aan de omgeving. Of dat nu een open ruimte is als bijvoorbeeld een strand of juist een kleine ruimte als een schuur of in een auto. Hiervoor is samengewerkt met diverse experts uit de muziek- en filmindustrie als Rick Rubin, Chris Jenkins, Manny Marroquin, Emily Lazar, Tom Elmhirst, Noah Goldstein en Nigel Godrich.

Een luidspreker voor buiten moet natuurlijk tegen een stootje kunnen. Daarom heeft de Sonos Roam siliconen einddoppen die beschermen tegen vallen en stoten en een IP67-rating die beschermt tegen stof en water. De Sonos Roam is verkrijgbaar vanaf 20 april op sonos.com en via deelnemende dealers voor €179.

Sonos Roam

Sonos Roam

Sonos Roam

Sonos Roam