Bullitt en Land Rover maken ijzersterke smartphone

stoere smartphone

Ook liefhebbers van hiken in de ruige natuur hebben graag een smartphone op zak. Handig om bijvoorbeeld mee te navigeren, het weerbericht te checken en natuurlijk foto’s mee te maken. Zo’n telefoon moet dan wel tegen een stootje kunnen.

Speciaal voor deze doelgroep is er door Bullitt Group in samenwerking met Land Rover de ultieme smartphone voor buiten gemaakt: de Land Rover Explore. Deze telefoon zal zelfs onder de ruigste omstandigheden zijn werk blijven doen. Zo is deze bestand tegen vallen, stoten, stof, zoet water, zout water, regen en extreme temperaturen.

Adventure Pack

Daarnaast heeft de Land Rover Explore nog meer toepasselijke opties. Zoals een batterij die lang meegaat, waardoor je gemakkelijk de hele dag GPS kunt laten draaien. Door de telefoon uit te breiden met de Adventure Pack verdubbel je bovendien de batterijduur en beschik je over een extra GPS-antenne en hoogwaardige topografische kaarten. Ook op het gebied van software is aan avonturiers gedacht. Zo kun je het startscherm aanpassen zodat daar alle nuttige informatie over bijvoorbeeld route en weer bij elkaar staat.

De samenwerking met Land Rover is ook goed zichtbaar in het design van de smartphone. In het ontwerp zie je bijvoorbeeld mooie verwijzingen naar de grill en de koplampen van Land Rover terug. Fans van het automerk zullen daarom ook interesse kunnen hebben in deze Explore. Vanaf mei is de Land Explore te koop voor een prijs van €649. Je kunt de smartphone vinden bij onder andere A.S.Adventure, Vodafone, MediaMarkt, Belsimpel, Bol.com en Coolblue.

stoere smartphone

stoere smartphone

stoere smartphone