Cadeaus voor een vrijgezellenfeest!

vrijgezellenfeest

Don’t get me wrong, waarschijnlijk wordt het vrijgezellenfeest van jouw beste vriendin al door de genodigden georganiseerd én betaald, wat natuurlijk een cadeau op zich is. Tijdens een vrijgezellenfeest hoeven er dan ook niet per se cadeaus gegeven te worden aan de uitverkorene vrijgezel, echter is het natuurlijk altijd leuk om iemand extra te verwennen (of even lekker voor schut te zetten). Lees vooral even door deze blog, wie weet stuit je nog wel op een grappig, lief of leuk cadeautje voor jouw beste vriendin.

Special memories

Staat het hele vrijgezellenfeest plan al op poten, de reserveringen voor workshops en diners zijn gemaakt, maar heb je toch het gevoel dat je nog iets extra’s wil doen voor de bruid to be? Maak een herinneringsboek of -pot! Waarschijnlijk zijn er heus middagen geweest dat jij en je beste vriendin de bloemetjes buiten hebben gezet, en heb je daar nog wat bonnetjes van bewaard? Of foto’s van een te gekke avond? Hoe ontzettend lief en creatief zou het zijn als je al deze fysieke herinneringen opplakt, en er lieve teksten bij schrijft. Of om al deze herinneringen in een mooie weck jar te stoppen en deze mooi te versieren; je kan de bonnetjes en foto’s dan bijvoorbeeld vastmaken aan een briefje en daar de lieve tekst op schrijven!

Lekker fout!

Gelukkig is het geen must om jouw ware knutsel aard naar boven te halen om de bruid to be te verrassen. Zo zijn er genoeg cadeautjes waar een aanstaande erg veel plezier uit kan halen. Tijdens vrijgezellenfeesten is het niet ongewoon om de vrijgezel af en toe even lekker te laten blozen en dit kan perfect met het geven van erotisch getinte cadeautjes. Snoep lingerie, voorbinddildo’s, of een set Kamasutra-kaarten, de aanstaande zal hier vast om moeten lachen en wellicht wel nieuwe bed herinneringen met haar aanstaande maken!

Picture this

Je kan er ook juist voor kiezen om een cadeau te maken die doet herinneren aan het perfecte vrijgezellenfeest! Ook dit cadeau hoeft niet veel te kosten, maar is ontzettend waardevol. Koop een prikbord, punaises en zorg dat je een polaroid camera kan lenen van vrienden of kennissen (vergeet hier geen fotootjes voor te kopen). Tijdens het vrijgezellenfeest, zorg je dat de aanstaande met iedereen individueel op de foto wordt gezet. Wellicht zijn er daarna nog wat polaroid kaartjes over en kunnen er ook nog groepsfoto’s gemaakt worden. Aan het eind van de avond kunnen alle polaroidfoto’s op het bord gehangen worden en voilà; a night to remember!