Cat S42: ’s wereld meest hygiënische smartphone

Cat S42: 's wereld meest hygiënische smartphone

Je telefoon is waarschijnlijk het smerigste voorwerp dat je in huis hebt. Onderzoekers hebben aangetoond dat het scherm van je telefoon vol zit met bacteriën. Gelukkig is er nu de Cat S42: ’s wereld meest hygiënische smartphone.

Het probleem van een vieze telefoon zit ‘m natuurlijk in het feit dat we ongelooflijk vaak op dat ding kijken. Gemiddeld pakken we 65,8 keer per dag onze smartphone. Dat is echt veel. En niet alle keren hebben we net daarvoor keurig onze handen gewassen. Er zijn zelfs mensen die hun telefoon meenemen naar de wc. Tijdens het doortrekken verspreiden bacteriën zich door de gehele ruimte en komen dan dus ook op jouw telefoon. In een studie van de universiteit van Michigan trof men gemiddeld ruim 17.000 microben per telefoon aan.

Technologie

Het is dus aan te raden om je telefoon minstens 1 keer per dag goed schoon te maken. Daarbij is het wel belangrijk om uit te zoeken hoe je dat het beste kunt doen. Is je smartphone waterdicht? En is je beeldscherm bestand tegen bepaalde schoonmaakmiddelen? Bij de Cat S42 hoef je je daarover niet druk te maken. Alle externe componenten en oppervlakken van deze smartphone zijn behandeld met de geavanceerde antibacteriële technologie van Biomaster® én de telefoon is ook nog eens heel goed schoon te maken.

De actieve antibacteriële bescherming van Biomaster maakt gebruik van zilverionen, die tijdens de fabricatie van de Cat S42 een permanente beschermlaag vormen. Deze remt de groei van microben op de oppervlaktes. Biomaster is conform ISO 22196 getest en remt aangetoond de groei van microben met 80% binnen 15 minuten na aanbrengen en met 99,9% binnen 24 uur. Daarnaast is de stoere en waterdichte Cat S42 ook schoon te maken met sop, handgel, schoonmaakdoekjes en zelfs bleek.

Zorgmedewekers

Hiermee is het de ideale smartphone voor bijvoorbeeld mensen die in de zorg werken of een ander beroep hebben waarbij bacteriën en andere microben niet welkom zijn. Ook als een telefoon gedeeld moet worden met meerdere mensen is dit hygiënische exemplaar een uitkomst. Daarnaast zijn smartphones van Cat zeer robuust. Ze zijn getest conform de veeleisende militaire standaard MIL SPEC 810H en hebben ze een IP68- en IP69-rating.

De telefoon heeft rigoureuze valtests doorstaan van 1,80 meter op staal op elke hoek van het toestel, is zand- en stofafstotend, overleeft thermische schokken, extreem hoge en lage temperaturen, vibratie- en tuimeltests en zoute nevel en is volledig waterproof tot 1,5 meter diepte gedurende 35 minuten. En dat alles voor een scherpe verkoopprijs van €249,-. Vanaf begin 2021 is de S42 te koop via www.catphones.com.

Cat S42: 's wereld meest hygiënische smartphone

Cat S42: 's wereld meest hygiënische smartphone