De leukste speeltjes voor grote kinderen

nintendo switch

Wij verzamelden de leukste speeltjes voor grote kinderen

Zoek je de leukste speeltjes voor grote kinderen? Wij zochten uit welke speeltjes momenteel populair zijn. Niet alleen de Traxxas Maxx komt op ons lijstje voor. Wij hebben nog diverse andere leuke speeltjes gevonden waar grote kinderen ongetwijfeld veel plezier mee hebben. Wil jij weten waar je een groot kind echt blij mee maakt? Lees dan snel verder voor de leukste speeltjes voor grote kinderen.

De Traxxas XO-1

Traxxas XO-1 is een geweldige bestuurbare raceauto. De auto is voorzien van een gaaf design en heeft een zeer hoge kwaliteit. De Traxxas XO-1 is de snelste elektrische raceauto ter wereld en kan binnen enkele seconden een snelheid van wel 160 km per uur bereiken. Dat is toch wel erg gaaf, niet?

De Fitbit tracker

Veel grote kinderen hangen het liefst voor de tv of zijn druk bezig met hun spelconsoles. Dat is vanaf heden verleden tijd met de Fitbit tracker. Hiermee wordt bewegen ongetwijfeld weer een plezier. Je kunt dit horloge (waar zowel de datum als tijd op weergegeven worden) aan je pols bevestigen, waarna niet alleen jouw stappen geteld worden. De Fitbit tracker kan ook bijhouden hoe hoog je hartslag is, of je actief genoeg bent en kan meten hoe goed je slaapt. Ook kunnen je kinderen de uitdaging met vrienden aangaan en kijken wie het fitst is via de gave stapgames.

Google nest

Google nest is een erg leuk speeltje om te hebben. Dit is een kleine speaker, waarmee je kind van alles kan. Zo kan het vragen stellen aan de speaker, zoals wat voor weer het vandaag wordt. Google nest geeft antwoord. Ook kan er muziek op afgespeeld worden en is de speaker aan te sluiten en te bedienen via de tv. En wist je dat je ook lampen hiermee aan en uit kunt zetten? Google nest is dan ook een veelzijdige gadget en leuk voor grote kinderen die interesse in technologie hebben.

Nintendo Switch

Ook de Nintendo Switch is een populair speeltje onder grote kinderen en jongeren. Deze gameconsole is goed voor heel wat uren vermaak. De console is handig in gebruik en werkt tevens snel. Ook kun je middels een handig schermpje de console overal mee naartoe nemen. Zo hoef je niet alleen thuis achter de tv te gamen, maar kan dit overal. De goede kwaliteit van de console en het brede aanbod aan spellen maakt dat deze veel gekocht wordt.

Dit waren de meest populaire speeltjes van dit jaar Weet jij al welk speeltje voor grote kinderen je gaat kopen?