City Cufflinks heeft nu ook Den Haag als manchetknoop

Cufflinks Den Haag

City Cufflinks maakt van beroemde stadsgezichten prachtige manchetknopen. Na steden als Amsterdam, New York en Londen is nu Den Haag aan de beurt.

In het handgemaakte ontwerp van sterling zilver zijn de volgende iconische gebouwen van de Hofstad te herkennen: Het Vredespaleis, het Torentje, het Mauritshuis, het Paviljoen op Scheveningen, Nirwana, Castalia, Sociëteit De Witte, Toren van de Grote kerk, Huis ten Bosch, Ridderzaal, Kurhaus, de Passage en Paleis Noordeinde. De Den Haag-editie van de City Cufflinks is de eerste van de zogenaamde City-on-request.

Relatiegeschenk

Liefhebbers kunnen bij City Cufflinks een verzoek indienen voor een ontwerp van hun favoriete stad. Als er genoeg mensen bereid zijn om een set te kopen zal deze in productie gaan. Deze optie is niet alleen interessant voor inwoners van de stad, maar ook voor bedrijven en lokale overheden die de manchetknopen als relatiegeschenk kunnen gebruiken.

Heb je interesse in de The Hague City Cufflinks? Dan kun je je tot 14 april als koper aanmelden via de website van City Cufflinks. De verkoopprijs voor deze unieke manchetknopen is €295.

Cufflinks Den Haag

Cufflinks Den Haag

Cufflinks Den Haag