Dopper Insulated houdt je drinken warm of koud

Dopper Insulated
Ben je op zoek naar de perfecte waterfles om deze zomer mee te nemen tijdens een wandeling, naar het strand of gewoon op weg naar je werk? Dopper heeft de Insulated, een fijne thermosfles, die je drank maar liefst 24 uur koud houdt. En onlangs zijn er extra kleuren aan de collectie toegevoegd.

Dopper heeft drie nieuwe, frisse kleuren uitgebracht: Bottlenose Blue, Deep Coral, en Green Lagoon. De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op de levendige schoonheid van de wateren van onze wereld, en herinneren je er bij elke slok aan waarom je hebt gekozen voor een herbruikbare fles in plaats van een wegwerpfles. Zodat ook jij meehelpt om de oceaan te redden van al die bergen plastic.

Behalve dat deze flessen in nieuwe kleuren je drank maar liefst een etmaal koud houden, kunnen ze andersom je drank ook 9 uur warm houden. Perfect voor bijvoorbeeld koffie, thee of chocolademelk als het buiten weer kouder wordt. Zo blijf je het hele jaar door bijdragen aan het redden van onze oceanen. De Dopper Insulated is verkrijgbaar in 350 ml en 580 ml. Bovendien is de thermosfles op verantwoorde wijze geproduceerd.

De missie van Dopper

Dopper heeft een belangrijke missie: iedereen de mogelijkheid bieden herbruikbare waterflessen te verkiezen boven wegwerpflessen, om de wateren van onze wereld te beschermen. Elke minuut komt er namelijk een vrachtwagenlading plastic afval in onze oceanen terecht. In diezelfde minuut gaan er één miljoen plastic wegwerpflessen over de toonbank. Dopper besloot daarom in actie te komen door een herbruikbare waterfles te produceren. Deze maakt flessen voor eenmalig gebruik overbodig.

Iedere verkochte fles draagt bij aan deze missie. Van het creëren van bewustzijn en het helpen bij de voorlichting over plasticvervuiling, tot het opstarten van projecten voor schoon drinkwater in Nepal.

Doe de Dopper Wave

Op Wereld Oceanen Dag 2020 lanceerde Dopper een internationale beweging tegen het gebruik van plastic wegwerpwaterflessen om daarmee te voorkomen dat ze in onze oceanen terechtkomen: de Dopper Wave. Van individuen die beloven hun dagelijkse gewoonten te veranderen, tot bedrijven, organisaties en evenementen die op hun terrein geen wegwerpwaterflessen toestaan. Met simpele, alledaagse acties voorkomen we dat grote hoeveelheden plastic voor eenmalig gebruik in onze oceanen terechtkomen.

Ben je het roerend eens met bovenstaande? Onderteken dan de belofte om plastic waterflessen voor eenmalig gebruik te verbannen; beloof waar mogelijk kraanwater te drinken en altijd je eigen herbruikbare fles mee te nemen. Sluit je aan bij de Dopper Wave.

Dopper Insulated

Dopper Insulated

Dopper Insulated

Dopper Insulated

Dopper Insulated
De volledige collectie Dopper Insulated