Felipe Pantone maakt sculptuur voor Case Studyo

Subtractive Variability Auto

Case Studyo brengt met enige regelmaat bijzondere werken van hedendaagse kunstenaars en ontwerpers uit. Binnenkort verschijnt een mooie sculptuur van Felipe Pantone.

Bij deze Spaanse kunstenaar is kleur altijd een belangrijk onderdeel van zijn werk. Met het werk Subtractive Variability Auto verkent hij de manier waarop kleuren op elkaar reageren. De sculptuur bestaat uit 3 schijven van plexiglas die in een basis van doorzichtig acryl los van elkaar bewegen.

Gelimiteerde oplage

Wie de sculptuur bekijkt, zal zien dat de kleuren en patronen steeds veranderen. Je zou het een minimalistische variant op de lavalamp of vloeistofdia kunnen noemen. Het werk zal gemaakt worden in een oplage van 100 stuks, waarvan er 10 artist proof zullen zijn. De sculptuur wordt geleverd in een op maat gemaakte, bedrukte doos en is genummerd, gesigneerd en voorzien van een certificaat.

Voor informatie over de verkoop kun je contact opnemen met Case Studyo. Ben je op zoek naar een werk van Felipe Pantone voor een kleiner budget? Dan verschijnt in juli een fles die hij voor Hennessy ontwierp.

Subtractive Variability Auto

Subtractive Variability Auto

Subtractive Variability Auto