Horlogemerk Renard brengt tijdloos design

Renard horloges Amsterdam

Het Amsterdamse horlogemerk Renard combineert klassieke kenmerken met hedendaags design. Hierdoor ontstaan stijlvolle horloges, die je beslist om je pols wilt hebben.

De details maken de horloges van Renard tot een tijdloze accessoire. Traditie wordt mooi gecombineerd met hedendaagse trends en innovaties. De klassieke wijzerplaat is bijvoorbeeld verticaal geborsteld, waardoor er onder verschillende invalshoeken subtiel met licht wordt gespeeld. Verder hebben de horloges matte wijzers en uur-aanduiding, wat zorgt voor een ingetogen uitstraling. En de slanke kast is voorzien van licht bollend mineraalglas uit Duitsland.

Uitbreiding collectie Grande

Onlangs werd de collectie van het nieuwste en grootste model Grande flink uitgebreid. In de winkel van het Amsterdamse tassenmerk Property Of… vond daarom een gezellig lanceringsfeestje plaats. Het stijlvolle horloge met ingebouwde stopwatch komt namelijk in 3 nieuwe uitvoeringen. De Grande Milanese is hiervan het opvallendste model. Dit stalen horloge met een milanese band heeft zowel een sportief als chique uiterlijk. Verder is er de suède serie die bestaat uit warme kleurcombinaties welke heel mooi passen bij het aankomende lente- en zomerseizoen. En als laatste is de serie met kalfsleren banden, de Grande Classic, uitgebreid met nieuwe combinaties. Het Italiaanse leer is ‘vegetable tanned’ en ontwikkelt een mooi patina naarmate het langer wordt gedragen.

Tijdloze horloges

Renard werd in 2014 opgericht door 2 vrienden die ook al heel lang zakenpartners zijn. Een jaar later brachten ze hun eerste collectie betaalbare horloges op de markt onder de naam Elite. Deze horloges lieten meteen zien waarom het merk naar de vos is vernoemd (renard is vos in het Frans): ze zijn elegant, ongedwongen en verleidelijk. Op het gebied van heren- en dameshorloges is er inmiddels heel wat uit te kiezen. Kijk voor alle modellen op de website van Renard.

Renard Grande Collection

Renard Grande Milanese

Renard Grande Collection

Renard Grande Collection

Renard Grande Collection