Hyprints lanceert Air Table 1

Hyprints Air Table 1

Hyprints, een design studio uit Amsterdam die zich voornamelijk richt op sneakers, komt met een gloednieuw concept. Ze hebben 9 iconische Nederlandse Air Max 1’s getransformeerd tot functionele bijzettafels.

De Nike Air Max komt in vele modellen en is een geliefde sneaker in Nederland. Een klassiek model is de Air Max 1 en deze zie je vaak in het straatbeeld voorbijkomen. Hyprints zette de sneaker eerder in het zonnetje door middel van hun Holland’s Finest art prints. Vorig jaar schreven we in het kader hiervan al over hun eerbetoon aan de Air Max 1 en de steden Rotterdam en Amsterdam.

Bijzondere bijzettafel

Nu heeft Hyprints dit concept verder uitgewerkt. Ze hebben geëxperimenteerd met een nieuwe toepassing van hun illustraties. Het resultaat is een bijzettafel waarop een illustratie van een bijzondere Air Max 1 is afgedrukt. Hyprints heeft in dit geval gekozen voor 9 verschillende Air Max 1’s van Nederlandse bodem, zoals bijvoorbeeld de 2005 Parra Amsterdam en de 2010 Parra x Patta Cherrywood.

Volgende stap voor Hyprints

Sven Dekker, oprichter van Hyprints zegt over hun nieuwste concept het volgende: “Met deze tafels maken we met Hyprints een grote stap. Niet langer zijn onze designs gelimiteerd tot papier, vanaf nu willen meer experimenteren met 3D, verschillende materialen, en creatieve toepassingen. Dit komt precies overeen met de stap die we willen maken met de studio: het grensgebied opzoeken tussen sneakers, fashion, kunst, gebruiksvoorwerpen en interior design.”

Zet 24 april in de agenda

De Air Table 1’s worden op 24 april om 14:00 gelanceerd op de website van Hyprints. Er zijn slechts 20 tafels op voorraad. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt! Daarnaast heeft Hyprints ook hun Holland’s Finest art print geüpdatete, met het nieuwe design en een nieuwe extra grote B2 maat (70 x 50 cm).

Hyprints Air Table 1

Hyprints Air Table 1

Hyprints Air Table 1