Parra ontwerpt weer een Nike Air Max 1

Piet Parra voor Nike

Een samenwerking tussen Nike en Piet Parra is altijd goed nieuws. Sinds 2005 mag Parra met regelmatig een Nike Air Max onder handen nemen. Binnenkort verschijnt er een nieuwe samenwerking.

Dit keer is het weer een Nike Air Max 1. Parra heeft een flink aantal kleuren en patronen aan de schoen toegevoegd. Het gebruikte kleurenpalet met onder andere oudroze en lichtblauw zou je typisch Parra kunnen noemen.

Stippen en strepen

De basiskleur van de sneaker is wit, maar de rondom de tenen en de hiel zijn gekleurde patronen met stippen en diagonale strepen aangebracht. Deze strepen zie je ook weer aan het uiteinde van de veters. Een gekleurde swoosh en zool maken de schoen helemaal af.

Een officiële releasedatum is nog niet bekend, maar de Amerikaanse sneakershop Bodega geeft aan dat de verkoop heel snel begint. Iets om in de gaten te houden dus! De vorige samenwerkingen tussen Nike en Parra behoren tot de meest gezochte sneakers onder verzamelaars en liefhebbers. Naast een AM1 zal er ook een door Parra ontworpen versie van de Nike Air Zoom Spiridon uitkomen.

Piet Parra voor Nike

Piet Parra voor Nike

Piet Parra voor Nike

Piet Parra voor Nike

Piet Parra voor Nike

Piet Parra voor Nike