Internationaal transport regel je bij Cargorilla

internationaal transport

Als internationaal ondernemer ben je wellicht op zoek naar een goede partner voor het transport van je goederen. Cargorilla heeft uitgebreide ervaring in veel verschillende vormen van transport.

Via Cargorilla regel je dagelijks transport door heel Europa en ver daarbuiten. Doordat ze beschikken over een uitgebreid netwerk van betrouwbare transporteurs is er heel veel mogelijk. Hoe groot, zwaar of bijzonder de vracht ook is. Ook koeltransport of het vervoer van gevaarlijke stoffen is geen probleem.

Het uitbesteden van het transport aan Cargorilla zorgt dat er veel werk uit handen wordt genomen. Zij regelen niet alleen het fysieke transport, maar ook alles wat erbij komt kijken. Denk daarbij aan het regelen van het juiste papierwerk voor export, import en douane. Cargorilla beschikt zelfs over eigen inhouse douane-declaranten die je bij alles kunnen ondersteunen. Dat scheelt een hoop eigen werk.

Just-in-Time

Natuurlijk is tijd geld en wil je dat je producten zo snel mogelijk de juiste bestemming bereiken. In dat geval is het goed te weten dat Cargorilla voor een flink aantal bestemmingen aan het Just-in-Time principe kan voldoen. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. Door transportvolumes slim te bundelen kan Cargorilla werken tegen een scherpe prijs en is er dagelijks transport mogelijk. Je producten zullen daarom nooit onnodig lang onderweg zijn.

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat Cargorilla het hele transportproces van A tot Z voor je kan regelen. Zelfs als het zeer gespecialiseerd transport is. Neem nu bijvoorbeeld koeltransport en vriestransport. Hierbij wil je als ondernemer 100% zeker zijn dat de lading in goede handen is en niet onderweg bederft. Door de uitgebreide ervaring kan worden voldaan aan elke temperatuur tussen + en – 25 graden Celsius. Er zijn zelfs trailers met een dubbele verdamper die twee verschillende temperatuurzones tegelijk kunnen vervoeren.

Zwaar transport

Zwaar of speciaal transport is ook zo’n vakgebied waarin Cargorilla uitgebreide ervaring heeft. Er zijn hiervoor meerdere trailertypes beschikbaar die vrijwel alles kunnen vervoeren. Cargorilla regelt hierbij ook direct de begeleiding, het aanvragen van eventuele ontheffingen en het kiezen van de slimste route.

Verder is het mogelijk om tijdelijke opslag of Value added services (VAS) te regelen via Cargorilla. Ook voor gevaarlijke stoffen. Ze bieden dus nog veel meer dan slechts het vervoer. Een ideale partner dus voor het transport van jouw producten. Een offerte aanvragen kan heel eenvoudig online.


Dit artikel is een samenwerking tussen Cargorilla en Mixed Grill
.