Krok zorgt voor de perfecte entree

Kapstok KROK

Een kapstok is vaak het eerste item waar je tegenaan loopt bij binnenkomst. Het is dan leuk als dit een opvallend, maar ook praktisch exemplaar is. Neem nu bijvoorbeeld de Krok, een prachtige kapstok in verschillende maten en kleuren.

De eerste serie die onder de naam Krok werd uitgebracht, bestond uit losstaande kapstokken. Deze kleurrijke garderobestandaards, ontworpen door Mia Lagerman en Ehlén Johansson, waren meteen een succes. Er is daarom nu een vervolg gekomen in de vorm van een wandkapstok.

Veel keuze

Je kunt kiezen uit de gewone Krok, een wandkapstok bestaande uit een stevige stalen wandplaat en dubbele haken van kunststof. Of de Krok Box, waarbij de wandplaat is vervangen door een functioneel opbergvak. Beide kapstokken zijn er in verschillende breedtematen. Ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren: zwart, wit, lichtblauw, donkerblauw, donkergroen, rood en geel.

Samenwerking met bekende designers

De Krok wordt uitgebracht door Van Esch uit Goirle. Dit echte familiebedrijf is fabrikant van garderobesystemen en, zoals dat mooi heet, entreeaccessoires. Ze werken vaak samen met talentvolle designers. We noemen namen als Roderick Vos, Ineke Hans, Michiel van der Kley, DUM Office, James Irvine en Pelikan & Co. Niet de minste ontwerpers dus! Samenwerkingen om wat ons betreft in de gaten te houden.

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Kapstok KROK

Styling foto’s: Bregje Nix