Vormen en printen combineren voor een unieke badkamer

badkamer

Ben jij iemand die van je huis geniet op je vrije dagen? Of werk je veel vanuit huis? Dan is de badkamer de plek in het huis waar je de hele dag door veelvuldig gebruik van maakt. Het is dan heel erg fijn als je badkamer er ook naar wens uitziet. Gelukkig kun je dit voor elkaar krijgen door eerst een beeld te schetsen van wat je allemaal in je badkamer wilt hebben. Heb jij geen inspiratie voor je nieuwe badkamer? Of wil je je huidige badkamer een unieke uitstraling geven? In dit artikel zullen wij je tips geven over hoe je dit kunt aanpakken. Lees snel verder!

Badkamermeubel

Een eenvoudige manier om je badkamer een unieke uitstraling te geven is door te spelen met het badkamermeubel. Je kunt ervoor kiezen om een uniek meubel in je badkamer te plaatsen. Zo kun je kiezen voor een geheel zwart meubel, een meubel met een spiegel met speciale verlichting of juist een meubel met een aparte vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiernaast kun je ook een mooie meubel uitkiezen met een strakke, maar rustige uitstraling. Als je voor deze optie kiest dan kun je dit meubel met decoratie stukken helemaal uniek maken. Kies voor opbergpotjes en bakjes in verschillende vormen of printjes. Selecteer hiervoor kleuren die jouw persoonlijkheid en karakter het beste weerspiegelen. Zo kun je jouw unieke beeld vertalen naar jouw badkamer.

Overige mogelijkheden

Ook bij de rest van de badkamer kun je ervoor zorgen dat het er zo uniek mogelijk uitziet. Zo kun je het toilet ook net even anders vormgeven. Dit kun je doen door niet voor een staand toilet te kiezen, maar juist voor een zwevend model. Om de look van het toilet af te maken kun je kiezen voor wc-borstels, wc-brillen, een handdoeken en andere wc-essentials in een unieke print. Hiernaast kun je jouw badkamer uniek maken door de meest bijzondere tegels in je badkamer te plaatsen. Zo kun je kiezen mozaïek tegels, decor tegels en veel meer. Je hebt dan de mogelijkheid om te kiezen uit Marokkaanse-, Portugese, Friese of andere unieke tegels. Wil je nog een stapje verder? Kies dan ook voor zaken als kranen en wandrekken die de look van je badkamer af kunnen maken.

Kortom, kun je jouw badkamer uniek maken door een uniek badkamermeubel aan te schaffen. Daarnaast kun je ook voor een simpeler meubel kiezen, maar deze dan wel te decoreren met spullen in een unieke vorm of print. Dit kun je ook doen bij het toilet. Tot slot kun je jouw badkamer ook laten uitblinken door voor unieke tegels te kiezen.