Maak je eigen action figure met Hasbro Selfie Series

Hasbro Selfie Series

Action figures vormen een belangrijk deel van de populaire cultuur. Van vrijwel iedere bekende film, serie, comic of game komen er wel van dit soort poppetjes voor fans en verzamelaars uit. Binnenkort kun je ook zelf een actieheld worden dankzij de Selfie Series van Hasbro.

Als het op het maken van action figures aankomt, is Hasbro een bekende en grote speler. Samen met Formlabs, een specialist in 3D-printen, lanceert Hasbro dit najaar een dienst waarin je zelf action figures op maat kunt laten maken. Met behulp van de Hasbro Pulse app scan je je hoofd en voer je aanvullende gegevens in.

Star Wars

Vervolgens kies je wat voor held je wilt zijn. Er is keuze uit figuren van Star Wars, Marvel, Ghostbusters, G.I. Joe en Power Rangers, waaronder Iron Man, Snake Eyes, Black Panther en een X-Wing Piloot. Op de foto’s op deze pagina zie je hoe goed de resultaten zijn. Hasbro en Formlabs zijn dan ook al sinds 2014 bezig met dit project. In het najaar is de lancering in de VS, waarna de dienst later ook in andere landen beschikbaar zal zijn. De action figures zijn 15 centimeter hoog en zullen $60 gaat kosten.

Max Lobovsky, CEO en co-founder van Formlab: “Ons werk met Hasbro blijft evolueren om voorop te lopen op het gebied van innovatie. 3D-printen wordt al lang gezien als een prototyping-tool, maar het personalisatieplatform van de Hasbro Selfie Series laat zien dat Formlabs de productie van eindproducten op grote schaal mogelijk maakt. Ik ben dol op het maken en personaliseren van dingen die ik gebruik en ben enthousiast om te zien hoe fans reageren op deze nieuwe 3D-printervaring.”

Hasbro Selfie Series

Hasbro Selfie Series

Hasbro Selfie Series

Hasbro Selfie Series

Hasbro Selfie Series