Bouw een fort met meubels van IKEA

Bouw een fort

Binnen blijven is nog steeds het devies. Voor iedereen met grote of kleine kinderen in huis heeft IKEA Rusland een mooie oplossing om de tijd gezellig door te komen. Ze hebben handleidingen gemaakt waarmee je thuis een mooi fort van meubels kan bouwen.

De handleidingen zijn natuurlijk gemaakt in de kenmerkende stijl van IKEA. Ook de onderdelen die je nodig hebt zijn allemaal van IKEA. Wellicht dat je wel wat van die spullen in huis hebt, maar voel je vrij om te experimenteren met andere dingen. Creatievelingen kunnen zelfs elementen van de verschillende forten combineren.

Veilig

De meeste ontwerpen kunnen prima door kinderen worden gemaakt, maar het is wel slim dat als er echt gebouwd gaat worden er een volwassene een oogje in het zeil blijft houden. Zo weet je zeker dat het allemaal veilig gaat. IKEA wil ook nog benadrukken dat dit geen officiële gebruiksaanwijzingen voor hun artikelen zijn, maar een grappig bedoelde campagne.

Het idee is afkomstig van reclamebureau Instinct. Zij bedachten in opdracht van IKEA Rusland deze geweldige forten, tenten en kastelen.

Bouw een fort

Bouw een fort

Bouw een fort

Bouw een fort