De nieuwe BeoPlay E8 2.0 is prachtig en draadloos

BeoPlay E8 draadloze oordopjes

Bang & Olufsen weet als geen ander vorm en functie op prachtige wijze te combineren. Neem nu de vernieuwde BeoPlay E8 en de bijpassende cassette voor draadloos opladen.

Wie niet graag met een grote koptelefoon op het hoofd loopt of sport, maar wel gaat voor de beste geluidskwaliteit, komt al snel uit bij de BeoPlay E8. Deze draadloze oordopjes hebben een geweldig geluid dankzij de beste specificaties en technieken.

Zo heeft elk oordopje een dynamische luidspreker van 5,7 mm, een kleine elektromagnetische omvormer, NFMI-technologie (Near Field Magnetic Induction) en een Bluetooth 4.2-chip met digitale geluidsverwerking. Bovendien kun je via een app op je smartphone het geluid helemaal naar je smaak afstellen. En via de intuïtieve aanraakbediening kun je met de dopjes zelf ook van alles regelen.

Draadloos opladen

Nieuw is de cassette waarin je de BeoPlay E8 kunt bewaren en draadloos kunt opladen. Door de dopjes in de cassette op te bergen, worden ze automatisch opgeladen. De cassette zelf moet wel af en toe opgeladen worden. Met een volle batterij kun je de dopjes drie keer opladen. Ideaal voor op reis. Zoals je kunt verwachten bij B&O is de cassette fraai ontworpen en van hoogwaardige materialen gemaakt.

De vernieuwde BeoPlay E8 is vanaf 14 februari te koop in de kleuren Black, Indigo Blue, Natural en Limestone. De cassette voor draadloos opladen is vanaf april verkrijgbaar.

BeoPlay E8 BeoPlay E8 draadloze oordopjes

BeoPlay E8 BeoPlay E8 draadloze oordopjes

BeoPlay E8 BeoPlay E8 draadloze oordopjes