Secrid Art Collectie met topstukken uit Mauritshuis en Rijksmuseum

Secrid ART - Mauritshuis

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan hebben we een tip! Wat dacht je van een Miniwallet van Secrid, versierd met schilderijen uit het Mauritshuis en het Rijksmuseum?

Onlangs lanceerde het Nederlandse familiebedrijf Secrid haar ART collectie. Hiertoe behoren nieuwe, exclusieve Miniwallets die zijn geïnspireerd op vier beroemde schilderijen uit het Mauritshuis en het Rijksmuseum. Het gaat om Het Meisje met de parel van Johannes Vermeer en Het Puttertje van Carel Fabritius uit het Mauritshuis en om De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn en Bloemstilleven met een keizerskroon van Jacob Vosmaer uit het Rijksmuseum.

Duurzaamheid is belangrijk

De ART collectie is een creatie van Nederlandse bodem, waarin eigentijds design en oude meesters samenkomen. Secrid, dat erg bezig is met duurzaamheid, wil met deze collectie een bijdrage leveren aan het aanbod van sustainable souvenirs. Daarnaast steunt de koper met de aanschaf ervan direct de musea die de schilderijen tentoonstellen.

Zeer gedetailleerde afbeelding

Dankzij een samenwerking met het Italiaanse bedrijf Vivolo is het gelukt de kunstwerken tot in de kleinste details op het leer te drukken. Zelfs de barstjes in de oorspronkelijke verf zijn zichtbaar. Daarnaast vertelt een gravure aan de binnenkant van de portefeuille over de schilderijen. Zo zijn deze miniwallets een kunstwerk voor in de broekzak.

Handige kaarthouder

De Miniwallet heeft een gepatenteerd mechanisme waarmee je met één simpele beweging toegang hebt tot je kaarten. Tevens beschermt de aluminium behuizing je kaarten tegen buigen, breken en ongewenst uitlezen (RFID Blocking). Omdat de Miniwallets veel te verduren hebben, heeft Secrid het product uitvoerig getest op kwaliteit. Hieruit blijkt dat de schilderijprint zijn uitstraling behoudt en dat de kleur niet uitloopt tijdens gebruik.

Verkrijgbaarheid

De Secrid ART collectie is verkrijgbaar bij secrid.com, de Secrid Brandstore in Rotterdam (Meent 2) en ruim 400 verkooppunten wereldwijd. Het Mauritshuis en het Rijksmuseum verkopen de ART collectie in hun museumshops.

Secrid ART - Mauritshuis en Rijksmuseum

Secrid ART - Mauritshuis