Reis comfortabel met de slaapbus van Cabin

slaapbus van cabin

Reizen op middellange afstanden blijft lastig. Voor welk vervoermiddel kies je? In Californië experimenteren ze nu met Cabin, een comfortabele slaapbus.

De bus rijdt tussen Los Angeles en San Francisco. Deze afstand is 559 kilometer. Er zijn natuurlijk genoeg opties om tussen deze steden te reizen, maar aan elke keuze kleeft wel een nadeel. Bij Cabin proberen ze zoveel mogelijk van die nadelen weg te houden. De grote voordelen van reizen met een slaapbus zijn het comfort en de prijs. Met een vliegtuig moet je altijd op tijd op het vliegveld zijn en dat vliegveld ligt ook nog eens buiten de stad waardoor je met een taxi of bus verder moet rijden. Als je zelf de auto pakt, rust je niet uit. Na zo’n lange rit kom je vaak moe aan op je bestemming.

Lekker slapen

Beter is het dus om lekker te slapen tijdens de rit. Dat kan in de cabines aan boord van de slaapbus. Iedere passagier heeft zijn eigen plek waar hij kan slapen. Aan boord krijg je een deken en kussen. Wil je liever werken dan is er koffie, thee en Wi-Fi. Een enkele reis met de Cabin kost $115. Cabin is nog maar net gestart, maar nu al een groot succes. De verwachting is dat er snel andere routes zullen volgen. En wie weet zijn er ook ondernemers in Europa die een soortgelijke dienst gaan opzetten. Vergeet voorlopig de Hyperloop, de toekomst van het reizen is momenteel de slaapbus.

slaapbus van cabin

slaapbus van cabin

slaapbus van cabin

slaapbus van cabin