Studio Drift exposeert in San Francisco

Studio Drift
Foto’s: Carpenters Workshop Gallery

Het gaat internationaal erg goed met Studio Drift. Momenteel is het werk van het duo Lonneke Gordijn en Ralph Nauta te zien in de prachtige Carpenters Workshop Gallery in San Francisco.

Deze galerie is gevestigd in de voormalige Saint Joseph’s Church aan de Howard Street. Veel van de architectonische elementen van de kerk zijn intact gelaten en die gaan op hun beurt weer mooi samen met het werk van Studio Drift. Dit werk vormt de basis voor de groepsexpositie DRIFT: About Nature, Technology and Humankind.

Mens en natuur

Hierin staat centraal hoe moderne technieken natuurlijke fenomenen kunnen nabootsen. Hierdoor zullen we in staat zijn beter te begrijpen hoe de natuur werkt. Studio Drift doet dit met de werken Flylight (2009) waarin de bewegingen van zwermen vogels centraal staat en Fragile Future III (2007) dat een veld vol paardenbloemen imiteert. Beide installaties laten de bezoeker nadenken over de verhoudingen tussen mens en natuur.

Verder is in de expositie ook nog werk te zien van onder andere Maarten Baas, Aldo Bakker en Sebastian Brajkovic. Wie toevallig dit voorjaar San Francisco bezoekt, kan terecht tot en met 30 april 2020

Carpenters Workshop Gallery
1401 Howard Street
San Francisco

Studio Drift

Studio Drift