Verbeter je nachtrust met Emma Zero Gravity

Emma Zero Gravity pillow

Ben je op zoek naar een heerlijk kussen om goed te kunnen slapen? Kijk dan eens naar de Zero Gravity van Emma. Dit kussen geeft optimale ondersteuning, reguleert de temperatuur, is volledig aanpasbaar en gemaakt van de beste materialen.

Onlangs kregen we op de redactie het verzoek of iemand van ons de Emma Zero Gravity wilde testen. Na even twijfelen, want ik ben al in het bezit van een heerlijk kussen, ging ik overstag. Je weet namelijk maar nooit. Nu we een paar weken verder zijn, ben ik heel blij dat ik ja heb gezegd. Want wat ligt dit kussen fijn zeg!

Optimale ondersteuning

Allereerst de ondersteuning die het kussen biedt. De vorm van het kussen is ontworpen met oog op de juiste ondersteuning voor een diepe slaap. Hierbij is rekening gehouden met alle verschillende lichaamstypen. Als je last hebt van nek- of rugpijn, is dit het perfecte kussen om je slaap te verbeteren. Ook vermindert het pijn door verkeerde slaapposities. Ik kan daarover meepraten. Voorheen werd ik vaak wakker met nekpijn, maar daar heb ik ineens geen last meer van. Ik voel me ’s ochtends meer uitgerust en ik heb ook het idee dat ik gedurende de nacht minder met mijn tanden knars, een gewoonte die ik me lang geleden heb eigengemaakt. Ik denk dus dat ik een betere slaappositie aanneem gedurende de nacht.

Temperatuurregeling

De Emma Zero Gravity is perfect omdat het kussen koel blijft bij warme temperaturen en goed isoleert bij kouder weer. De TPE-technologie in het kussen helpt je lichaam vanzelf afkoelen, zonder dat je het daadwerkelijk koud krijgt. Als je de buitenste hoes van het kussen ritst, zie het paarse gaas zitten dat voor goede ventilatie zorgt. Deze zogeheten Air Grid zorgt ervoor dat de warmte die ’s nachts vrijkomt niet wordt vastgehouden. Het kussen houdt dus langer een fijne slaaptemperatuur in stand. Heel handig met dat hete weer van de afgelopen weken.

Volledig aanpasbaar

Het kussen heeft 2 schuimlagen die kunnen worden verwijderd of verwisseld. Dit om het beste liggevoel te creëren. Het betekent dus dat je het kussen volledig kunt aanpassen aan je eigen behoeften. Ik houd van een stevig kussen dat wat hoger ligt, dus ik heb de instellingen gelaten zoals het kussen werd geleverd. Voorheen sliep ik vaak op 2 kussens om de gewenste hoogte te krijgen. Ik merk nu pas dat dit niet zo’n goed idee was. Het ontbrak namelijk aan steun bij mijn nek. Nu ik wel de juiste steun heb, merk ik eigenlijk pas dat ik dit voorheen miste. Omdat je nek zo fijn wordt ondersteund door de Zero Gravity, ligt je hoofd als vanzelf ook goed. Dat is tenminste mijn gedachtengang.

Waaruit bestaat het kussen nu precies?

Allereerst bestaat de Zero Gravity dus uit het bovengenoemde TPE-materiaal. Dit zorgt ervoor dat het kussen een temperatuurregulerende functie heeft. Dit bevordert een diepe slaap waardoor je fitter en frisser ontwaakt. Het is bewezen dat een betere slaap je immuunsysteem en denkvermogen effectief verbetert.

Daarnaast is er het Visco-geheugenschuim. Dit specifieke schuim biedt een licht en ergonomisch slaapgevoel. Tegelijkertijd laat het je hoofd heerlijk comfortabel zakken. Door het zelf-aanpassende karakter van het kussen krijg je het beste liggevoel én ondersteuning. En als laatste het comfortschuim. Dit geeft een stevige maar comfortabele basis die het Visco-geheugenschuim nodig heeft om te presteren. Voor een gevoel van maximaal aanpassende ondersteuning en comfort.

Conclusie

Het is geloof ik wel duidelijk dat de Emma Zero Gravity mij bevalt. Ik ben echt blij verrast hoe fijn het kussen ligt. Daarnaast is het een geweldige bijkomstigheid dat ik niet meer wakker wordt met nekpijn. Bovendien merk je echt dat het kussen goed ventileert. Ik heb tijdens het warme weer geen last gehad van een verhit hoofd of een klam kussen. Met koud weer heb ik ‘m nog niet getest, maar ik denk dat dit ook wel snor zit. De Zero Gravity is wat mij betreft namelijk een blijvertje!

Emma Zero Gravity pillow

Emma Zero Gravity pillow

Emma Zero Gravity pillow

Emma Zero Gravity pillow