Wintertentoonstelling in Galerie Mokum

Galerie Mokum
Gerard Huysman – Hermitage in de winter, 2020 – olieverf op paneel – 50 x 90 cm

Sinds 23 januari is in Galerie Mokum de jaarlijkse wintertentoonstelling te zien. De Amsterdamse galerie selecteerde hiervoor werk van bekende kunstenaars en jonge talenten. De uitkomst is een bijzonder gevarieerde tentoonstelling.

Van de winterse stadsgezichten van Gerard Huysman tot de levensechte stillevens van Justin Wood en van de onmiskenbaar New Yorkse schilderijen van Isaiah Gulino tot de huiselijke taferelen van Zoey Frank. De sfeervolle kunstwerken van deze kunstenaars hebben stuk voor stuk een uniek karakter en vertellen hun eigen verhaal.

Digitaal

Tot en met 14 februari 2021 ben je welkom om de sfeer te komen proeven van deze inspirerende overzichtstentoonstelling. Je hoeft er deze keer alleen niet voor naar Amsterdam. Handig voor als je wat verder van de hoofdstad vandaan woont. De galerie is namelijk, geheel coronaproof, alleen digitaal te bezoeken. Op de website van Galerie Mokum is een Online Viewing Room ingericht. Hier is een mooie impressie te zien van de expositie en de deelnemende kunstenaars.

Galerie Mokum – Wintertentoonstelling – 23 januari t/m 14 februari 2021

Galerie Mokum
Justin Wood – White Peach 2020 – olieverf op paneel – 23 x 30,5 cm
Galerie Mokum
Stijn Rietman – Flesje mondwater 2020 – olieverf op paneel – 27,5 x 20,5 cm
Galerie Mokum
Isaiah Gulino – Brooklyn Bodega 2020 – Olieverf op paneel – 50 x 40 cm
Galerie Mokum
Zoey Frank – Eggplant 2020 – olieverf op paneel – 101 x 79 cm

Alle afbeeldingen © de kunstenaars, met goedkeuring van Galerie Mokum.